aoadvies  bella  kluswijs  langstraat33

Beste leden,

Afgelopen donderdag, 18 augustus, na de training, in stilte, schijnbaar terloops (zie foto), hebben het bestuur van het WZK Tri-Team en het bestuur van de Commissie Zwemloop, met het plaatsen van hun handtekeningen, de verbintenis bekrachtigd die zij onderling zijn aangegaan. Een verbintenis die is opgesteld door de Commissie Zwemloop, met als penvoerder Joost Meesters. De verbintenis volgt uit de wens van beide besturen om de rechten en plichten tussen de Commissie Zwemloop en het WZK Tri-Team formeel vast te leggen. Met rechten en plichten worden zaken bedoeld die betrekking hebben op veiligheid, financiën, PR, en de statutaire ophanging van de commissie onder het bestuur van WZK Tri-Team. Het belang van het totstandkomen van deze verbintenis is groot, ondermeer omdat nu over en weer helder is wie, wanneer, waarvoor verantwoordelijk is. Ook is daarmee zeker gesteld dat de Wassenaarse Zwemloop een écht WZK Tri-Team evenement is en blijft.

IMG 6725

In oktober bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan het WZK Tri-Team weekend in Montecompatri en Rome.

In de folder is alle informatie over dit unieke evenement te vinden. Je kan ook terecht bij Henny en Willem voor meer details.

 

Lid worden

WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op drie niveau's, van beginners tot gevorderden. Wij trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond van 19:00 uur tot circa 20:30 uur.

Lid worden kan via Inschrijven >>