aoadvies  bella  kluswijs  langstraat33

Afgelopen zaterdag 16 juni heeft Els van Deursen heeft haar looptrainersdiploma niveau 3 (LT3) gehaald. De opleiding heeft ze gevolgd bij de Atletiekunie waarbij Bert Donnars als de broodnodige maar ook verplichte praktijkbegeleider heeft gefungeerd. Samen met een aantal afgevaardigden van onze club die als “lijdend voorwerp” hebben gediend die bewuste dag is ze er in geslaagd om het laatste examen ook goed af te sluiten. Afgelopen 9 maanden heeft Els veel vrije tijd gestoken in het behalen van verschillende proeven van bekwaamheid zoals het organiseren van een activiteit, aansturen van kader, coachen bij een wedstrijd om maar een paar te noemen. O.a. de groep van Els zal dit wel de afgelopen maanden gemerkt hebben.

Met deze kwalitatieve uitbreiding van ons trainercorps zullen de mogelijkheden bij ons alleen maar toenemen. Het bestuur feliciteert Els dan ook met deze mijlpaal en wenst haar verder succes en vooral veel plezier met het looptrainerschap bij onze club.

Namens bestuur WZK Tri-team,
Peter Verdult

 

examenteamels

Lid worden

WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op drie niveau's, van beginners tot gevorderden. Wij trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond van 19:00 uur tot circa 20:30 uur.

Lid worden kan via Inschrijven >>