aoadvies  bella  kluswijs  langstraat33

Onder erbarmelijke weersomstandigheden heeft de zomer BBQ dit jaar plaatsgevonden. Gelukkig konden we dit keer gebruik maken van de overdekte faciliteiten van de waterscoutinggroep van Wassenaer van Obdam. Overgrote deel van de tijd hebben we dan ook binnen gespendeerd. De aankleding van de ruimte - opgeleukt met slingers, waxinelichtjes et cetera - was weer prima verzorgd. Lekker vlees van de traiteur, knoflook-salade (Maria, bedankt hoor...) en stokbrood waren in voldoende mate aanwezig (evenals het alcoholische vocht). De ongedwongen sfeer, de prettig rommelige keuken en de inspanningen van Jolanda achter de grill hebben er voor gezorgd dat het een aangename avond is geworden.

Tevens heeft het bestuur de gelegenheid aangegrepen om Els nog even "en publique" in de bloemen te zetten naar aanleiding van haar net verworven looptrainerslicentie (LT3). Els, Maria, Caroline en Aster (en enkelen achter de schermen) worden bedankt voor hun inspanning.

elspeter

 

Lid worden

WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op drie niveau's, van beginners tot gevorderden. Wij trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond van 19:00 uur tot circa 20:30 uur.

Lid worden kan via Inschrijven >>