aoadvies  bella  kluswijs  langstraat33

Een tijdje geleden hebben we passessies gehouden voor de nieuwe clubkleding. Hier is tot onze tevredenheid op gereageerd en er is veel kleding besteld. Een aantal leden hebben te kennen gegeven dat de pasvorm van het overpak niet helemaal aan de verwachtingen voldeed. Een aantal mensen had moeite met de broek, en wilde alleen het jack bestellen. Anderen konden het pak niet bestellen omdat het gewoon niet paste. Wij hebben de opmerkingen hierover ter harte genomen en hebben die ook aan 2Sports, waar we zaken mee doen, overgebracht.

 

Onlangs bereikte ons het nieuws dat 2Sports met een nieuwe leverancier gaat werken. Met als gevolg dat hij een totaal nieuw kledingconcept gaat lanceren. Er komt een aparte heren en dameslijn, voor alle kledingstukken. De kritiek op de overpakken is door 2Sports ter harte genomen en de verwachting is dan ook dat het nieuwe ontwerp van het overpak waarschijnlijk positief voor ons gaat uitvallen. Dit betekent echter wel dat we nieuwe passessies moeten organiseren voor de overpakken, maar ook voor de andere kledingstukken ookal verwachten we daarvan niet dat de pasvorm hiervan sterk wijzigt. Als kledingcommissie zijn wij, ondanks de vertraging die we oplopen, blij met deze ontwikkelingen. Wij hebben de leden die al kleding hadden besteld inmiddels persoonlijk geïnformeerd.

Mocht je niet gepast en/of besteld hebben en toch geïnteresseerd zijn, dan ben je van harte welkom om alsnog te komen passen. De nieuwe passessies zullen voor/na de trainingen op dinsdag en donderdag in WEEK 2 (dus 8 en 10 januari) 2013 plaatsvinden. Nader bericht hierover volgt nog! Houdt hier dus alvast rekening mee. De passets zullen alleen in deze week in ons bezit zijn, dus we verzoeken je met klem om hier alvast rekening mee te houden in je agenda! Mocht je op deze dinsdag en donderdag niet in de gelegenheid zijn om te komen passen, dan kun je dit laten weten aan Tineke of Caroline, dan proberen we dit op te lossen. We zullen je op de hoogte houden, ook via een nieuwsbrief en de website volgt nog informatie. We hopen dat het overpak dit keer naar tevredenheid is en zullen er alles aan doen om de afhandeling erna zo vlot mogelijk te laten verlopen!

Met vriendelijke groet,

De Kledingcommissie
Willem, Caroline, Tineke, Gerard en Peter v. I.

 

 

Lid worden

WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op drie niveau's, van beginners tot gevorderden. Wij trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond van 19:00 uur tot circa 20:30 uur.

Lid worden kan via Inschrijven >>