aoadvies  bella  kluswijs  langstraat33

De naam lenteborrel leek dit jaar niet te passen bij de werkelijke weersomstandigheden op die donderdagavond 21 maart. Tijdens een gezamenlijke puzzelloop die daar vooraf ging was het namelijk behoorlijk koud.

Er waren zes groepen samengesteld die via een zelf te bepalen kortst mogelijke route diverse bekende locaties binnen Wassenaar hardlopend moesten aandoen. Bij elke locatie hing dan een kaartje met een rebus om op te lossen. Aan het eind vormden de woorden dan een complete zin: de oplossing van de puzzel. De snelle groepen hadden meer kaartjes om op te lossen en moesten ook een grotere afstand overbruggen. Alle groepen waren in ieder geval binnen de gestelde tijd van een uur binnen. De winnaars kregen een bos tulpen in ontvangst van de organisatie.

Vervolgens werd in de clubruimte daarna een zeer geanimeerde borrel gehouden met lekkere afwisselende hapjes. De opkomst was met ongeveer 40 leden prima te noemen dit jaar. De trainers en de evenementencommissie hebben zich weer van hun beste zijde laten zien: chapeau, een zeer geslaagde avond. Dank.

Het bestuur.

Lid worden

WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op drie niveau's, van beginners tot gevorderden. Wij trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond van 19:00 uur tot circa 20:30 uur.

Lid worden kan via Inschrijven >>