aoadvies  bella  kluswijs  langstraat33

Het 20 jarige lustrum van onze club heb ik afgelopen zaterdag met zeer veel plezier gevierd met jullie en jullie partners. Het was geweldig om met elkaar zo bezig te zijn geweest en ik heb zeer veel saamhorigheid bemerkt. Ook de afsluiter 's-avonds met de Indische hap was voortreffelijk. Als klap op de vuurpijl had de evenementen commissie een toepasselijk presentje voor alle aanwezigen in petto. Kortom: een geslaagde dag waar veel voorbereidingswerk aan vooraf is gegaan. Hulde voor de evenement commissie, maar dat geldt ook voor alle overige clubvrijwilligers. Zonder jullie inzet en enthousiasme is hetgeen we de afgelopen jaren hebben bereikt ondenkbaar geweest. Een felicitatie waard.

De fotos van een geslaagd Tri-Team jubileum staan on line! Met dank aan Marco en Willem H. Klik hier en hier voor de foto's.

Een mijlpaal zoals dit lustrum is vaak een ijkpunt van het gevoerde beleid (beetje een suf woord maar goed, ik weet even geen andere term) over de afgelopen jaren. Ik kan niet anders vaststellen dan dat het credo "sociaal en betrokken" absoluut op ons van toepassing is. Dat stemt mij tot tevredenheid en draagt bij aan de motivatie me te blijven inspannen voor deze club. Tri-Team is meer dan alleen hardlopen.

Ja natuurlijk, de ambitie van onze club is inderdaad in de loop der tijd bijgesteld. Hardlopen is nu ons ding, maar het duursport element blijven we koesteren. Denk maar aan gezamenlijke initiatieven zoals deelname aan het Zorg en Zekerheid circuit, de Zwemloop, Roparun, Tour for Life, marathon's en ultralopen, ATB weekeind etc.

Tot slot nog twee mededelingen: de belofte de clubkleding te tonen tijdens het lustrum hebben we door omstandigheden niet kunnen inlossen. We hebben nu gepland om op 2 november de bestelde clubkleding aan de leden uit te reiken in het bijzijn van de sponsors. Details krijgen jullie nog te horen. We zijn van plan om leden die deel gaan nemen aan het Zorg & Zekerheid circuit te betrekken bij een nog op te zetten interne clubcompetitie. Ook hier volgt binnenkort meer informatie over.

Met sportieve groet,

Peter Verdult

 

Lid worden

WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op drie niveau's, van beginners tot gevorderden. Wij trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond van 19:00 uur tot circa 20:30 uur.

Lid worden kan via Inschrijven >>