aoadvies  bella  kluswijs  langstraat33

Zaterdagmiddag 2 november is de clubkleding tijdens een geanimeerde receptie bij Kluswijs uitgereikt aan de leden. De kleding commissie (in het bijzonder Caroline en Peter van Iperen) heeft het ontwerp zelf gedaan en het ziet er geweldig uit. De kleuren paars en zwart - de oorspronkelijke clubkleuren van het Tri-Team - zijn geraffineerd in het design opgenomen.Het clublogo en die van de sponsors komen in mooi geel goed tot hun recht. Heel bijzonder was dat de clubkleding uit de voorgaande 20 jaren ook uitgestald lag om bekeken te worden.

triteamnieuwekledingwebsite

Tijdens een korte toespraak van Peter is de kleding commissie bedankt voor hun inzet het afgelopen jaar. Tevens heeft Joep de sponsoren uitgebreid bedankt (hier klikken voor de tekst) voor hun ondersteuning en trouw aan onze club de komende 5 jaar. Het bestuur is bijzonder trots en feliciteert de club met de bereikte mijlpaal.


Het bestuur.

Willem, Joost en Peter.

Lid worden

WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op drie niveau's, van beginners tot gevorderden. Wij trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond van 19:00 uur tot circa 20:30 uur.

Lid worden kan via Inschrijven >>