aoadvies  bella  kluswijs  langstraat33

>>Schrijf je nu in voor Start to Run bij Tri-Team!<<

Wil jij beginnen met hardlopen?
 De wind door je haar, de frisse lucht, de grond onder je voeten en het gevoel van vrijheid: maak het mee tijdens het grootste, gezelligste en leukste beginnersprogramma in Nederland. Samen met andere beginners, man / vrouw / jong / oud / vriend / vriendin / zoon of dochter zet je de eerste sportieve stappen. Vanaf de eerste zaterdag van september ondersteund WZK Tri-Team Dé loopvereniging van Wassenaar in samenwerking met L.J. Sport Wassenaar de zeer populaire Start to Run cursus.

 

STR-Banner120x90px

 Je krijgt training van gekwalificeerde trainers op de mooiste plekken in jouw omgeving. In zes weken leer je alle ins en outs van het hardlopen, zoals wat moet ik drinken, wat is het belang van goede hardloopschoenen, hoe voorkom ik blessures, hoe vaak moet ik trainen etc. Na afloop van deze zes weken ben je in staat 25 minuten probleemloos te hardlopen. Onze enthousiaste trainers staan voor je klaar! Start to Run heeft een groot aantal voordelen. De belangrijkste op een rij:
• Verantwoord trainen
• Meer energie
• Groter zelfvertrouwen
• Afvallen
• Betere gezondheid
• Sociale contacten

Speciaal voor deelnemers aan Start to Run Wassenaar verzorgt L.J. Sport Wassenaar een gratis loopanalyse en foot id en ligt er voor iedere deelnemer een lichtgevend hesje voor het veilig trainen in het donker klaar.

DE TRAININGEN
.

De eerste Start to Run training begint op zaterdag 5 september 2015 vanaf 9:30 uur. Je krijgt veel meer dan alleen een fit lichaam als je meedoet aan Start to Run! Je ontvangt naast een functioneel hardloopshirt, drie edities van het tijdschrift Runner's World én het speciale Start to Run Magazine, vol beginnerstips en weetjes. Je bent voor vier maanden lid van de Atletiekunie zodat je verzekerd bent tijdens de trainingen en je krijgt korting op producten van de Atletiekunie. Ik zie je zaterdag!

>>Schrijf je nu in voor Start to Run bij Tri-Team!<<

TWIJFEL JE OF HET WAT VOOR JOU IS? KOM NAAR DE INFORMATIEAVOND OF PROEFTRAINING
. Bij L.J. Sport Wassenaar is er op dinsdag 25 augustus 2015 van 19:00 tot 21:00 uur een speciale informatieavond. Tijdens deze informatieavond wordt uitgebreid informatie gegeven wat de zes weken Start to Run voor voordelen met zich meebrengt en zal er voldoende gelegenheid zijn om persoonlijke vragen te beantwoorden.


WZK Tri-Team Dé loopvereniging van Wassenaar biedt je de mogelijkheid om zaterdag 29 augustus 2015 mee te doen aan een proeftraining. Deze training begint om 09.30 uur vanuit de WZK clubruimte in het Sterrenbad. De ingang van de WZK clubruimte bevindt zich aan de rechter zijde van de hoofdingang halverwege de parkeerplaats.

Belangrijke adressen.
 
L.J. Sport Wassenaar:
Langstraat 57, 
2242 KK Wassenaar
 
WZK Tri-Team
:
WZK Clubruimte De Bovenkamer
, Sterrenbad, 

Generaal Winkelmanlaan 2
, 2243 AZ Wassenaar

 

Lid worden

WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op drie niveau's, van beginners tot gevorderden. Wij trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond van 19:00 uur tot circa 20:30 uur.

Lid worden kan via Inschrijven >>