aoadvies  bella  kluswijs  langstraat33

Eindelijk was daar dan die donderdagavond waarop bekend zou worden wie uiteindelijk de Jan van Egmond bokaal in ontvangst mocht nemen. Genoeg deelnemers hadden de afgelopen weken een stem uitgebracht op zijn/haar favoriet. Daarmee ging de commissie aan de slag.

De avond werd uitstekend geopend door de nieuwbakken secretaris Karin. Regisseur van de avond Bert nam vervolgens de microfoon over en gaf een toelichting over het verloop van de rest van de avond. Elke genomineerde werd persoonlijk toegesproken, bewierookt en bejubeld door een van de drie commissieleden. Dit proces verliep in drie blokken afgewisseld met een muzikale intermezzo door de Tri-Team’s huisband ACE. Er werd heel wat geapplaudisseerd, en terecht want iedereen is een winnaar. Een paars gehaakt hartje - de opbrengst komt ten goede aan het  Roparun team waar Caroline deel van uitmaakt - viel elke genomineerde ten deel als tastbare herinnering. Maar het absolute hoogtepunt van de avond was toch de bekendmaking van de winnaar.

Dsc02558

Gekozen door een meerderheid van de competitiedeelnemers mocht Huug van Veen de beker in ontvangst nemen uit handen van Peter. Een fijne spontane dialoog tussen beiden verraadde een respect voor de doordouwer, de bikkel, de stille kracht en een van de trouwste en loyaalste leden van onze mooie club: Huuug! Merkbaar trots en met een mooie glimlach werd de beker door Huug al vlot opgetopt met bier die – hoe kon het ook anders – vervolgens door alle aanwezigen even met de mond mocht worden beroerd. Hilariteit alom.

Als laatste spreker van de avond bedankte Karin de commissieleden voor hun werk de afgelopen 6 maanden en overhandigde een mooie bos namens het bestuur. Dit was meteen ook het afscheid van Bert en Peter als organisatoren. Spontaan hebben Fleur en Ruud zich bereid verklaart de organisatie van deze mooi traditie over te nemen. Dank daarvoor!

De avond werd spetterend afgesloten door ACE die er weer echt zin in had. En er waren ook hapjes zorgvuldig geprepareerd door Bert die allemaal op zijn gegaan. Jammer, het is weer voorbij maar gelukkig hebben we de foto’s nog.

Wij bedanken alle deelnemers aan de clubcompetitie en we rekenen erop dat de volgende weer minimaal net zo leuk en interessant wordt als deze editie.

Richard de Smit, Bert van Ginkel en Peter Verdult

Donderdag 12 mei gaan we onder genot van een borrel en enige muzikale omlijsting de clubkampioen van 2016 bekendmaken. Degenen die zich hebben ingeschreven voor het clubkampioenschap hebben onderling uitgemaakt wie hiervoor het meest in aanmerking komt. De avond begint rond 21:00, dus ruim nadat de trainingen zijn beeindigd. Aangezien dit evenement een van de hoogtepunten in het verenigingsjaar is verwachten we natuurlijk dat iedereen komt opdagen. Ook dit jaar beloofd het weer een dolle boel te worden.

Dan nog een oproep: de deelnemers (jullie hebben allemaal een email ontvangen hierover) die nog niet hun keuze hebben bekendgemaakt bij de organisatie, verzoeke dit voor 9 mei alsnog te doen.

Tot donderdag 12 mei!

Richard de Smit, Bert van Ginkel en Peter Verdult

De clubcompetitie zit er weer op dit jaar. In Noordwijkerhout werd zondag 17 april het seizoen afgesloten. Het volledig overzicht van de prestaties van alle deelnemers is HIER te vinden. Het is nu aan jullie om uit jullie midden een “clubkampioen” te kiezen. De vorige winnaars van de Jan van Egmond wisselbeker waren Tineke Haitsma (2014) en Richard de Smit (2015). De uitverkiezing gaan we 12 mei op een vrolijke wijze doen.

In het eindklassement van het Zorg & Zekerheidcircuit is Richard de Smit 2de geworden. Fleur Sytsema is derde in haar categorie geworden en Tineke de Groot wist ook beslag te leggen op de bronzen plak. Een mooi gebaar van Richard: hij heeft zijn prijs geschonken aan het Kikafonds. 

Voor Tineke de Groot was het zelfs een heel speciale weekeind want ze heeft ook nog eens haar looptrainersdiploma van de Atletiekunie behaald. En dat geldt ook voor Willem Hasekamp.

Kortom, een zeer succesvol weekeind voor het Tri-Team. Iedereen van harte gefeliciteerd!

De organisatie van de clubcompetitie
Bert van Ginkel, Richard de Smit en Peter Verdult

ZZwinaars2016

De drie stralende prijswinnaars.

triteam2trainers

Twee gelukkige door de Atletiekunie gecertificeerde looptrainers.

 

 

 

Lid worden

WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op drie niveau's, van beginners tot gevorderden. Wij trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond van 19:00 uur tot circa 20:30 uur.

Lid worden kan via Inschrijven >>