aoadvies  bella  kluswijs  langstraat33

De clubcompetitie is met deze alweer 5de loop van het Z&Z circuit begonnen aan z'n tweede deel. 18 deelnemers - iets meer dan bij de vorige loop - hadden zich gemeld bij de start. Iedereen had er zin in, uiteraard ook ingegeven door het lekkere zonnetje met wel een stevig frisse bries zo nu en dan bleek achteraf.

De meesten vertrokken om 11:00 exact. Dat waren de 10K lopers, de rest volgde daarna. Zoals gewoonlijk kwam Richard als eerste over de meet met alweer een PR van 38:48. Waar eindigt dit? Bij de dames deden Lydia en Fleur (de laatste gehaast door Wil) goede zaken: beetje bij beetje spronkelen ze secondes af van hun vorig gelopen tijd. Ook hier weer 2 PR's dus gelopen, hulde. Opvallend was de prestatie van good old Robbie van Veen. Mede hierdoor heeft hij nu alleen de kop gepakt in zijn categorie. Hij liep een van zijn beste tijden van de afgelopen jaren en was zichtbaar blij. Het viel Henny op dat zijn duimen voorbeeldig omhoog wezen tijdens het hardlopen, zoals het hoort. Ongelofelijke tijden werden weer neergezet door beide Tinekes. Prestaties die ontstaan door elkaar te stimuleren. Peter - deze ochtend "verlost" van het reguliere haaswerk - kon ook terugkijken op een goede dag. De overige niet genoemde lopers waren wisselend in hun uitlatingen over hun prestaties. De een had als excuus dagen voor de loop een zware militaire testloop gedaan en weer een andere spaarde zich voor de CPC volgende week.

Tot slot gaat het om het plezier en dat delen we allemaal. De stand is weer bijgewerkt en te zien door op deze link te klikken.

Lid worden

WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op drie niveau's, van beginners tot gevorderden. Wij trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond van 19:00 uur tot circa 20:30 uur.

Lid worden kan via Inschrijven >>