aoadvies  bella  kluswijs  langstraat33

Voorschoten, zondag 16 maart, een startvak vol enthousiaste lopers in de een mooi voorjaarszonnetje. Om tien over twaalf ging het startschot en liepen de renners richting de Horsten, klaar voor een 10 of 16 km parcours. Ook het triteam was wederom aanwezig bij dit ZZ-evenement. De route ging langs het NS-station richting de Horsten waar de 16 kilometerlopers naar rechts en de 10 kilometerlopers naar links afsloegen. De weg terug liep langs het spoor en het laatste deel door de woonwijken richting finish.

De wedstrijd verliep bijzonder voorspoedig, er scheen een waterig zonnetje, er waaide een beetje wind en een heerlijk parcours. We hopen dat hier een flink aantal persoonlijke records gesneuveld zijn. Al met al een prima 6e ZZ-loopje in de reeks van 8. Nu op naar Roelofsarendsveen. Wij wensen alle triteamers heel veel succes met de voorbereidingen.

Jeanette en Lydia

 

(update uitslag, klik hier)

Lid worden

WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op drie niveau's, van beginners tot gevorderden. Wij trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond van 19:00 uur tot circa 20:30 uur.

Lid worden kan via Inschrijven >>