aoadvies  bella  kluswijs  langstraat33

Zondag 4 mei was de achtste en laatste loop uit het Z&Z-circuit in Noordwijkerhout. Daarmee is ook de clubcompetitie afgelopen. Onder mooie weersomstandigheden hebben de lopers hun laatste km's volbracht op de 5, 10 of 21,1. Echter, de werkelijk gelopen afstanden weken helaas iets af: zo was de 5 km iets korter en de 10 bijna 500 m langer. Dat bleek ook wel uit de geregistreerde tijden. Maar dat mocht de pret zeker niet drukken. Alleen de halve marathon bleek te voldoen aan de normen.

20140504Noordwijkerhout 08

Iedereen had een een leuke zondag en de groepsfoto met de altijd aanwezige lopers van Run for Rio toont dat ook. Een flink aantal bleef na afloop van de wedstrijden nog hangen om de huldiging van Tineke Haitsma luister bij te zetten. Ze is uiteindelijk 'over all' op de derde plaats beland in haar categorie op de lange afstand. Hulde voor deze prestatie! We hebben er weer een kampioen bij. In het fotoalbum zijn een aantal foto's geplaatst. Donderdag 8 mei ronden we de clubcompetitie af en zullen de 'prijswinaars' bekend worden gemaakt onder genot van een borrel die uiteraard toegankelijk is voor alle leden.

De uitslagen dienen nog even geverifieerd te worden de komende dagen; een overzicht van alle gelopen tijden van de clubcompetitie is via deze link in te zien. Ook de Jan van Egmond beker wordt uitgereikt. Voor de laatste 'symbolische' prijs kan alleen door de clubcompetitiedeelnemers nog gestemd worden tot uiterlijk dinsdag 6 mei 19:00 uur.

Tot donderdag!

Bert, Guus en Peter

Lid worden

WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op drie niveau's, van beginners tot gevorderden. Wij trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond van 19:00 uur tot circa 20:30 uur.

Lid worden kan via Inschrijven >>