aoadvies  bella  kluswijs  langstraat33

Donderdagavond 30 april is de clubcompetitie afgesloten die op zondag 2 november in Mijdrecht is begonnen. Een leuke avond die een iets mindere opkomst had vergeleken met vorig jaar. Ook het aantal deelnemers aan de clubcompetitie van 22 bleef wat achter t.o.v. de eerste editie. Maar de sfeer en gezelligheid die avond maakte heel veel goed...

Wij - Bert en Peter - hadden het idee opgevat om in een duo-presentatie-act elke loper c.q. loopster persoonlijk toe te spreken en de verrichtingen tijdens de 8 lopen en plein public de revue te laten passeren. Dit geschiedde groepsgewijs en het ging er af en toe hilarisch aan toe. Daarbij hoorde ook de ontvangst een bakje 'superfruit' voor elke deelnemer. Vooraf nog hield Bert een uitgebreid betoog over een speciaal besje - de Goji bes - met al zijn voordelen (spierversterkend, vruchtbaarheid, libido ...). Hij kreeg de lachers op zijn hand.

IMG 0218IMG 0219

Hoogtepunt van de avond was het bekend maken van de winnaar van de Jan van Egmond Bokaal. Uiteindelijk ging die - niet geheel onverwacht - naar de geweldige Richard de Smit toe met bijna de helft van de stemmen van de andere deelnemers. Enigszins geƫmotioneerd bedankte hij met name Henny voor haar begeleiding het afgelopen half jaar. Een mooi 'paars' moment. Goede tweede werd Fleur gevolgd door Huug, Caroline en Rob Pronk die allen op de derde plaats eindigden.
Uiteindelijk voelde iedereen zich een winnaar na afloop. Het totaaloverzicht is hier te zien.

Wij hopen dat voor de volgende editie weer meer tri-teamers zich melden voor dit evenement. Ook wij hebben er plezier in om de clubcompetitie te organiseren en een vaste plek te geven in onze club. En alhoewel de term 'competitie' een felle onderlinge strijd doet suggereren ligt de nadruk bij dit evenement op saamhorigheid en plezier door met elkaar de sport te beoefenen die we allen delen: hardlopen.

Tot slot bedanken we Els voor de verslaglegging en de foto's van de vele loopjes.

Met sportieve groet en we zien jullie volgende keer weer!

Bert van Ginkel en Peter Verdult

IMG 0220

 

Lid worden

WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op drie niveau's, van beginners tot gevorderden. Wij trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond van 19:00 uur tot circa 20:30 uur.

Lid worden kan via Inschrijven >>