aoadvies  bella  kluswijs  langstraat33

Beste Tri-teamers,

We gaan weer van start met de derde clubcompetitie (editie 2015/2016). De eerste wedstrijd is al op 1 november in Mijdrecht, noteer hem vast in je agenda. Aan de clubcompetitie commissie (CC) is dit jaar Richard de Smit toegevoegd. De clubcompetite is in het bijzonder een uitgelezen gelegenheid voor nieuwe leden kennis te maken met recreatieve competitie samen met je club. Plezier staat voorop!

Inschrijven
Om deel te nemen kan je met ingang van heden het deelnameformulier invullen en deze overhandigen aan Richard de Smit of anders Bert van Ginkel. Inschrijfgeld dient cash te worden voldaan. Richard coordineert de inschrijving. Laatste mogelijkheid om in te schrijven is donderdag 22 oktober Inschrijven daarna kan dan alleen nog direct via de organisatie van het Z&Z-circuit. Daar moet je dan wel zelf achteraan.

Er zijn 5 categorie├źn onderverdeeld in heren en dames met leeftijdsonderscheid. Deze indeling is gebaseerd op de criteria die het Z&Z-circuit hanteert.

Graag willen we weten wat je beste tijd (PR) is geweest het afgelopen seizoen op de afstand die je gaat lopen. Doe je voor het eerst mee, geef je een tijd op die enigszins overeenstemt met je mogelijkheden. En die ken je zelf het beste!

Aan het eind van de competitie zullen alle prestaties worden beloond met leuke prijzen. En tot slot gaan we gezamenlijk ook weer een clubkampioen kiezen. Vorig jaar was dat Richard de Smit en daarvoor Tineke Haitsma.

Spelregels
Je moet wel aan minimaal 5 lopen hebben deelgenomen wil je in aanmerking komen voor de Jan van Egmond wisselbeker. Je startnummer is persoonlijk. Beschikbaar stellen van een startnummer (bijvoorbeeld als gevolg van een blessure of andere reden) aan een andere loper kan altijd maar meldt het dan wel even aan de commissie.

Wellicht ten overvloede: deelname aan deze clubcompetitie en aan het Z&Z-circuit is voor eigen risico.

De dag van de loop
We gebruiken eigen vervoer om naar de locatie te gaan, meerijden wordt aanbevolen. Op de locatie verzamelen we zo mogelijk bij de kleedkamers of het startgebied. Let op de paarse gloed (onze clubkleding). Laten we proberen om voor de start van elke loop een groepsfoto te maken. Leuk voor de media! Van elke loop verschijnt een verslag met foto's op de website/nieuwsbrief en zo mogelijk ook in de lokale media. We hopen dat jullie zelf ook je eigen belevenissen willen delen. Als je clubkleding hebt aangeschaft dan is het verzoek die zoveel mogelijk aan te doen, een uitgelezen gelegenheid om je eigen club te promoten!

Zijn er nog vragen, opmerkingen en/of suggesties? dan weet je ons te bereiken! Het bestuur van WZK Tri-Team en de CC wenst alle deelnemers veel loopplezier en tot 1 november in Mijdrecht.

De commissie clubcompetitie,

Bert van Ginkel, Richard de Smit en Peter Verdult.
26 september 2015

 

Lid worden

WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op drie niveau's, van beginners tot gevorderden. Wij trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond van 19:00 uur tot circa 20:30 uur.

Lid worden kan via Inschrijven >>