Evenementen

WZK Tri-Team organiseert een aantal jaarlijks terugkerende evenementen. De Koningsloop is
ons gezellige hardloopevenement op Koningsdag en is bedoeld voor jong en oud, uit Wassenaar en omstreken, met enige hardloopconditie of ervaren hardloper.

De Zwemloop werd voor het eerst georganiseerd in 1995, en vindt sinds die tijd altijd plaats in het laatste weekend van de zomervakantie. De zwemloop vraagt een goede zwem- en hardloopconditie.

De leden van onze vereniging kunnen deelnemen aan de clubcompetitie. Deze bestaat uit de resultaten van deelname aan een aantal aangewezen wedstrijden in de omgeving, zoals wedstrijden uit het Zorg & Zekerheid Circuit, de 15 van Wassenaar en de Koningsloop.

Behalve aan deze wedstrijden, doen velen van ons ook mee aan diverse evenementen in de regio (denk aan de marathon van Leiden) maar zeker ook daarbuiten. We komen ook op Terschelling voor de Berenloop, en lopen met een estafetteploeg jaarlijks mee in de Run Winschoten. Een aantal leden is regelmatig te vinden in het buitenland voor een marathon (Parijs, Berlijn, New York, Sydney) . Ook is er veel animo voor Trail runs zoals de Salland Trail en de Koning van Spanje.

Verslagen van de deelname van een aantal van deze evenementen vind je hier.

De trainingen zijn, tot nader bericht, opgeschort.

Dit n.a.v. de aangekondigde corona maatregelen tijdens de persconferentie van 26 november 2021.

Twitter