Zwemloop


Voor de 27e keer organiseren wij de inmiddels bekende Zwemloop Wassenaar. Het evenement vindt net als voorgaande jaren plaats in het prachtige gebied bij de “De Wassenaarse Slag”. Onder toeziend oog van de reddingsbrigade zwem je een halve of hele kilometer in zee en ga je vervolgens vijf of tien kilometer hardlopen over het strand en door de duinen (trail). De looproute leidt je door een uniek en beschermd duingebied van de Nederlandse kust. Je krijgt een aandenken aan het evenement. Gaat u de uitdaging aan om deze prestatietocht die met geen andere te vergelijken is te volbrengen? Het weer en de zee zijn niet te voorspellen en maken dit evenement een belevenis.

Duintrailloop (nieuw!)
Het is nu ook mogelijk om alleen aan het looponderdeel deel te nemen. Het parcours van de Duintrailloop is 10km lang en is identiek aan het loopgedeelte van de zwemloop.

Na afloop kunt u samen met uw toeschouwers genieten van een heerlijke barbecue bij Strandpaviljoen Sport. 

Programma
16:00 uur Start hele afstand Zwemloop
16:25 uur Start Duintrailloop
16:45 uur Start halve afstand Zwemloop
18:00 uur Prijsuitreiking
18:15 uur  BBQ (optioneel)

Inschrijven
Inschrijven kan tot en met 26 augustus 2022. De kosten zijn eur 15 voor een single deelname en eur 25 voor de estafette. Iedere deelnemer krijgt een aandenken. Betaling vindt via iDeal plaats. De minimale leeftijd voor deelname is 16 jaar.
www.inschrijven.nl

Inlichtingen
Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar info@wassenaarsezwemloop.nl

Met sportieve groet,

WZK Tri-Team
Twitter