Zwemloop


Voor de 25e keer organiseren wij de inmiddels bekende Wassenaarse zwemloop in het laatste weekend van de zomervakantie op zondag 1 september 2019. Gaat u de uitdaging aan om deze prestatietocht die met geen andere te vergelijken is te volbrengen? Het weer en de zee zijn niet te voorspellen en maken dit evenement een belevenis.

De Zwemloop vindt net als voorgaande jaren plaats in het prachtige gebied bij de “De Wassenaarse Slag”; een uniek stukje duingebied van de Nederlandse kust. Het parcours bestaat uit een halve of hele kilometer in zee zwemmen en vervolgens vijf of tien kilometer hardlopen (trail) over het strand en de duinen. Het is ook mogelijk om als duo in te schrijven waarbij de één zwemt en de ander hardloopt.

Na afloop kunt u samen met uw toeschouwers genieten van een heerlijke barbecue bij Strandpaviljoen Sport. 

Programma zondag 1 september 2019
16:00 uur Start hele afstand 1 km zwemmen, 10 km lopen
16:45 uur Start halve afstand 500 meter zwemmen, 5 km lopen
18:00 uur Prijsuitreiking
18:15 uur Barbecue

Inschrijven
U kunt zich vanaf nu via de vernieuwde website www.wassenaarsezwemloop.nl inschr ijven of rechtstreeks via de inschrijflink. De minimale leeftijd voor deelname is 16 jaar.

Inlichtingen
Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar info@wassenaarsezwemloop.nl

Met sportieve groet,

WZK Tri-Team
www.tri-team.nl

Het WZK tri-team zal t/m 1 juni 2020 gesloten zijn in verband met de uitbraak van het Coronavirus.
Hiermee volgt het tri-team het advies van de Atletiekunie op.

 

Het bestuur houdt de ontwikkelingen scherp in de gaten en zal eventuele veranderingen in het beleid z.s.m. communiceren. 

Twitter