Hardloopcursus

For information about our running course in English: Link

NIEUW! Ben je hardloper, maar mis je de extra stimulans van een professionele trainer en een groep? Doe dan mee met de 10-weekse hardloopcursus bij WZK Tri-Team, de hardloopvereniging in Wassenaar.

Wil jij beter leren hardlopen? En wil je ook lekker sporten in de prachtige omgeving van Wassenaar? Doe dan mee met onze hardlooptrainingen. Onder begeleiding van gediplomeerde hardlooptrainers ga je 10 weken lang aan de slag om je hardlooptechniek en conditie te verbeteren. De 10-weekse cursus start op donderdag 25 oktober met de mogelijkheid van een proeftraining op 18 oktober.

Er zijn twee verschillende hardloopcursussen:

  • van 3 naar 5 km: een vervolg op de 6-weekse Start to Run cursus. Als je 20 minuten aan één stuk kunt hardlopen, dan is deze cursus geschikt voor jou. De trainingen zijn gericht op goed uitlopen van een 5 km prestatieloop.
  • (snelle) 10 km: voor iedereen die een nieuw PR op de 10 km wil halen. Als je 40 minuten aan één stuk kan hardlopen dan is deze cursus geschikt voor jou.

 

 

Van 3 naar 5 km

Deze cursus vindt wekelijks plaats op donderdagavond van 19:00 tot 20:30 aangevuld met twee huiswerktrainingen. De trainingen bouwen op naar een 5 km prestatieloop op zondag 16 december 2018.

De training op donderdag bestaat uit de onderdelen: warming up, (losmaak-) oefeningen, techniektraining, kern en cooling down.

De kosten bedragen € 25,00. Hiervoor krijg je één gezamenlijke- en twee huiswerktrainingen per week en is inclusief de kosten voor de afsluitende prestatieloop.

(snelle) 10 km
Deze cursus vindt wekelijks plaats op dinsdag- en donderdagavond van 19:00 tot 20:30 aangevuld met een huiswerktraining. Afhankelijk van het niveau zullen de deelnemers instromen in één van de bestaande loopgroepen.

De training op dinsdag en donderdag bestaan uit de onderdelen: warming up, (losmaak-) oefeningen, techniektraining, kern en cooling down.

De kosten bedragen € 25,00. Hiervoor krijg je twee gezamenlijke trainingen aangevuld met één huiswerktraining per week.


Waar en wanneer?

De trainingen vinden plaats op dinsdag en/of donderdagavond van 19.00 tot 20:30 uur. We starten vanuit de WZK clubruimte in het Sterrenbad. De clubruimte bevindt zich halverwege de parkeerplaats op de eerste etage van het zwembad.

Wat verwachten wij van jou?

Je bent blessurevrij
Je vindt het leuk om in een groep te trainen, want samen lopen is leuker
Je bent bereid minimaal twee keer per week te trainen
Je bent enthousiast

Hoe kun je je inschrijven?

Je kunt je aanmelden via deze link (aanmeldlink) Let op dat je kiest voor ” Hardloopcursus.

Facebook
Twitter
Google+
http://www.tri-team.nl/hardloopcursus">