Cursus

Samen trainen voor de 15 van Wassenaar

Ben je aan het trainen voor de 15 van Wassenaar en mis je de extra stimulans van een professionele hardlooptrainer en een groep? Train dan met ons mee. Hardloopvereniging WZK Tri-Team organiseert een hardloopcursus ter voorbereiding op de 15 van Wassenaar op

13 oktober 2019.

Wil jij jouw hardlooptechniek verbeteren of sneller worden? Wil je zo goed mogelijk voorbereid aan de start staan? En wil je ook lekker sporten in de prachtige omgeving van Wassenaar? Doe dan mee met onze hardlooptrainingen. De 6-weekse cursus start op dinsdag 3 september 2019. Op dinsdag 27 augustus 2019 bieden we je de mogelijkheid gratis deel te nemen aan een proeftraining.  

WZK Tri-Team biedt een 15 km cursus op twee verschillende niveaus én een 7,5 km cursus.

Je eerste 15 km
Als je comfortabel een 8 km kunt lopen, dan is deze cursus geschikt voor jou. De trainingen zijn gericht op het verbeteren van je hardlooptechniek en conditie, en het leren om op verantwoorde wijze langere afstanden te lopen zodat ook jij goed voorbereid bent voor je 15 van Wassenaar. 

Een PR op de 15 kmVoor iedereen die een PR op de 15 km wil verbeteren. Als je al één of meerdere keren de 15 van Wassenaar hebt gelopen en je PR wilt verbeteren, dan is deze cursus geschikt voor jou. De trainingen zijn gericht op het verbeteren van je hardlooptechniek, conditie en snelheid.

7,5 km cursus

Ook voor de deelnemers die de 7,5 km van Wassenaar lopen, bieden wij een cursus aan. Kan je comfortabel een 5 km lopen, ben je blessure vrij en wil je je techniek verbeteren? Kan je deze drie vragen positief beantwoorden, meld je dan aan bij WZK Tri-Team. Wij helpen je graag op weg naar de 7,5 km!


Kosten

De kosten bedragen € 30,00. Dit bedrag is exclusief de kosten voor de inschrijving van de 15 van Wassenaar.

Wat krijg je hiervoor?

  • Twee gezamenlijke hardlooptrainingen per week op dinsdag- en donderdagavond.
  • Eén huiswerktraining in het weekend voor het comfortabel lopen van de 7,5 km en de 15 km en één huiswerktraining per week om een PR te lopen op de 15 km.
  • Twee gezamenlijke rustige duurlopen met de groep in het weekend.
  • Een trainingsschema.
  • Een leuke groep lopers waarmee je kan afspreken om je huiswerktraining te doen.

Waar en wanneer?

De trainingen vinden wekelijks plaats op dinsdag- en/of donderdagavond van 19.00 tot 20.30 uur. We starten vanuit de WZK clubruimte in het Sterrenbad. De clubruimte bevindt zich halverwege de parkeerplaats op de eerste etage van het zwembad.

De trainingen bestaan uit de volgende onderdelen: warming-up, (losmaak-) oefeningen, techniektraining, hoofdprogramma en cooling-down.

Afhankelijk van het niveau zullen de cursisten instromen in één van de bestaande loopgroepen. De gezamenlijke (weekend) trainingen starten op wisselende locaties.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent blessurevrij.
  • Je vindt het leuk om in een groep te lopen, want samen lopen is leuker.
  • Je bent bereid minimaal (minimaal) drie keer per week te trainen.
  • Je kan op het moment van de start van de cursus een comfortabele 5 of 8 km lopen.
  • Je bent enthousiast.

Vragen

Heb je een vraag aan de trainers, laat het ons weten via Tc@tri-team.nl.

Hoe kun je je inschrijven?

Je kunt je inschrijven via deze link (aanmeldlink) Let op dat je kiest voor Hardloopcursus.

Twitter