Trainers

 

Els van Deursen:

Mijn naam is Els van Deursen al vele jaren loper bij het WZK-Triteam en sinds 2009 actief als gecertificeerd trainer bij de club. Mijn ambitie is de lopers een gevarieerde training te bieden waar blessurevrij lopen en loopplezier voorop staan. Tijdens de training loop ik met de groep graag door de duinen, de Wassenaarse buitenplaatsen of de polder. Zelf loop ik 10 – 15 km wedstrijden en af en toe een halve marathon of trail.

Willem Hasekamp:

Graag stel ik me even voor. Sinds m’n dertigste loop ik hard en ben sinds 2004 lid van hardloopvereniging WZK Tri-Team. In het startvak van Wegwedstrijden zal je me niet vaak meer zien staan. Zelf loop ik het liefst door de natuur hard over onverharde, liefst smalle paadjes. De duinen, de heuvels van Zuid Limburg en zelfs wedstrijden in de Alpen ga ik niet uit de weg. Het geven van hardlooptraining levert mij net zoveel energie op als dat ik zelf aan het trainen ben! Het motiveren van de groep, de terugkoppeling krijgen dat de lopers er zelf ook plezier in hebben, zich fitter gaan voelen en dat ze hun doelen behalen, daar word ik zelf als trainer ook helemaal blij van! In mijn trainingen staat genieten voorop en daarbij waak ik voor overbelasting. Gevarieerde trainingen met persoonlijke aandacht, looptechniek en krachtoefeningen helpen blessures te voorkomen en maakt hardlopen leuk.

Pieter den Edel:

Mijn naam is Pieter den Edel en trainer van de Mila 1 groep na een gedegen opleiding bij Running Holland en de Atletiekunie.
Mijn specialiteit is de lange afstand, dus marathons en ultramarathons. Genieten van het lopen is het belangrijkst.

Marc van de Kaa:

Sinds enkele jaren ben ik actief bij het Tri-team. Na oprichting van het WZK trailteam (Mei 2018) ben ik hier als assistent trainer aan de slag gegaan. In trailrunning wil ik me ook verder specialiseren en hoop mijn enthousiasme hierover middels de trainingen over te kunnen dragen op andere lopers. 

Daphne de Winter:

Ik ben Daphne de Winter. Ik ben sinds 2016 lid van het WZK Tri-Team. De afstanden die ik door de jaren heen gelopen heb, zijn 5 km, 10 km, 15 km en de halve marathon. Eind 2019 ben ik gevraagd om de cursus voor assistent-trainer te gaan doen binnen de club. In februari 2020 heb ik deze cursus succesvol afgerond. Ik ga voor de trainer hulp bieden waar nodig en invallen als een trainer een keer niet kan.