Wat doen wij?

– Training dinsdag en donderdag
– Start-to-Run
– 5, 10 en 15 kilometer wedstrijden in de regio (Zorg en Zekerheid Circuit)
– 15 van Wassenaar
– De Wassenaarse Zwemloop
– Halve – en hele marathons
– Trainingsweekend
– Donderdagavond-borrel
– Trails
– Zondagochtend lopen
– Clubkampioenschap

Training dinsdag en donderdag
Iedere dinsdag- en donderdagavond van 19:00 – 20:30 is er training vanuit onze clubruimte (zij-ingang vanaf de parkeerplaats van het Sterrenbad en dan de trap op). Daarnaast wordt er op de dinsdagavond training gegeven in Meijendel voor onze trailrunners.
Er wordt getraind in groepen variërend tussen de 10 en 15 personen onder professionele begeleiding. Alle trainers beschikken over de benodigde diploma’s van de Atletiekunie. Na een proeftraining word je ingedeeld in een groep.

Start-to-Run
Ieder jaar in september en januari begint er een start-to-run
https://www.yakultstarttorun.nl

5, 10 en 15 kilometer wedstrijden in de regio (Zorg en Zekerheid Circuit)
In de regio worden er al jaren professionele hardloopwedstrijden georganiseerd. Tri-Team loopt met een grote afvaardiging mee bij het zogenaamde Zorg en Zekerheid Circuit. In het najaar vindt de eerste van de acht lopen plaats en de laatste is eind april. Tri-Team heeft zijn clubkampioenschap gekoppeld aan een aantal deelnamen.
Je kan per keer kiezen voor de afstand van 5, 10 of 15 kilometer en per wedstrijd inschrijven of in één keer voor alle acht, je krijgt dan je eigen chip.
https://www.hetcircuit.net/circuit

15 van Wassenaar
Sinds 2012 wordt er door een actieve groep Wassenaarders de “15 van Wassenaar” georganiseerd. Dit is een loopevenement van 15 kilometer door het mooie Wassenaar. Het vindt plaats begin oktober, een deel van het inschrijfgeld is voor een goed doel en er is een gezellige afterparty. De inschrijving vindt plaats via hun website. http://www.de15vanwassenaar.nl

De Wassenaarse zwemloop
In het laatste weekend van de zomervakantie wordt er traditioneel de Zwemloop georganiseerd. Een erfenis van de oude triatlon vereniging die wij eens waren, het betreft zwemmen in zee en lopen door de duinen, een zwaar parcours dus.

Zwemloop

Halve en hele marathons
Door verschillende leden van het Tri-Team worden er halve- en hele marathons gelopen in binnen- en buitenland. Zo is er ieder jaar een marathongroep waarin je je onder professionele begeleiding kan voorbereiden op jouw marathon. De schema’s worden op maat gemaakt. Het is leuk om met elkaar voor een marathon te trainen.

Trainingsweekend
Ieder jaar wordt er een trainingsweekend georganiseerd waarin het lopen in de natuur gekoppeld wordt aan heeeel veel gezelligheid. Meestal in Nederland maar ook Rome is al een keer aangedaan.

Donderdagavond-borrel
Na iedere training op donderdagavond is onze bar in het clubhuis vanaf ongeveer 20:45 uur open voor een drankje. Ook vergaderingen en dergelijke vinden plaats in onze clubruimte.

Trails
Het trailen, ofwel lopen op onverharde wegen, is erg in trek.  Onze trainers bereiden jou met goede en leerzame trainingen voor op jouw  avontuur op de trails. voorbeelden waar we voor trainen zijn,  De Koning van Spanje trail en  de Airborne Freedom trail.

Zondagochtend lopen
In de loop der jaren zijn er allerlei leden die zelf groepjes formeren, omdat het zo fijn is om op zondagochtend door de duinen, bossen over het strand en de paden te draven. Er wordt geen training gegeven en dit valt ook niet onder de verantwoordelijkheid van de club, wel lopen er vaak trainers mee.

Clubkampioenschap
Om clubkampioen te worden moet je voldoen aan een aantal sportieve prestaties waardoor er een lijst genomineerden ontstaat, alle actieve leden mogen uit deze lijst op de clubkampioen stemmen.