aoadvies  bella  kluswijs  langstraat33

Maart is een heel actieve maand voor het Tri-team: stond eerst de CPC op het programma en vorige week de Voorschotenloop, zondag 28 maart werd afgereisd naar Roelofsardsveen voor de 6e loop van het Z&Z circuit.

De loop is altijd populair om het mooie parcours langs het meer, er zit echter ook een nadeel aan deze loop en dat is toch de wind, die in april toch vaak de kop op steekt.
Dit weekend geen negatieve berichten, korte broeken weer, zon, er was zeker wind.
Gelukkig het laatste stuk in de rug, precies goed als je wat vermoeide benen krijgt maar toch soepel en met een versnelling de laatste kilometers wilt afleggen.

Nieuw dit jaar is de kinderloop. Net als vorige week stonden ook nu weer 4 enthousiaste lopers aan de start en de tijden worden steeds sneller.

Bij de Brassemloop is de langste afstand de 21 km en daar was Rob van de partij.
Met weer een prima resultaat. Peter was deze keer zo enthousiast dat hij meteen maar met de 21 km mee ging, gelukkig merkte hij na een kilometer dat dit toch wel een ander tempo was dan de 5 km waar hij voor had ingeschreven, terug naar de start dus en 10 minuten later een nieuwe poging doen. Wel een prima inloop moment!

De grootste groep deed mee aan de 10 km. Voor Guus, Toine en Pieter de laatste piektraining voor Rotterdam Marathon, daarna is het voor hen rustig aandoen. Voor de ander 10 tri-teamers de mogelijkheid om de resultaten van vorige week te verbeteren. Over de dijk, langs de molen, met wind in de rug. Inhalen en ingehaald worden. Langs het meer, tegenwind, ondanks de inspanning genieten van het uitzicht, zon in het gezicht. Bij het 7 km en kleine lus, in de verte de “toren met de tulp” een baken dat de finish in zicht is. Wind in de rug, versnellen dus, brug op en af, passen verlengen. Supporters bij de finish, dat is een extra motivatie. Een prima loop, tevreden geluiden.

Deze keer geen beloning in de vorm van een t-shirt of klein aandenken. De sponser geeft deze keer het geld aan een goed doel: Samen voor hoop een 24 uurs wandelestafette van de KWK kankerbestrijding. Een prima initiatief.

Resultaten:
5 km: Peter Verdult: 23.08 Caroline van Weerlee: 28.40
10 km: Guus van Veen: 37.39 Toine l’Amie: 38.22 Peter van Ieperen: 39.57 Aad Noordhoven: 42.27 Pieter den Edel 43.44 Joost Meesters 47.29 Rob van Veen: 45.34 Gerard Hof: 47.44 Huug van Veen: 48.37 Diana Ruyrok: 51.33 Joop Born: 54.11 Els van Deursen: 55.02
21 km: Rob Pronk: 1.24.45

Lid worden

WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op drie niveau's, van beginners tot gevorderden. Wij trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond van 19:00 uur tot circa 20:30 uur.

Lid worden kan via Inschrijven >>