aoadvies  bella  kluswijs  langstraat33

Zondag 30 mei hebben Gerard Hof en Guus van Veen de kleuren van Aegon verdedigd tijdend de Royal Ten in Den Haag. Tussen de buien door was het goed loopweer . Tijdens deze loop was het mogelijk om 3x te zwaaien naar de Koningin, het parcours liep om en rond haar huis en tuin. Door het Haagse bos en de wijk Marlot (een mooi stukkie de haag) en dan weer terug naar de Prinses Beatrixlaan om te finishen Hier was ook de start. Gerard raffelde de 10 km af in 48.25 min Guus in 37.37 min(als je wil zoeken in de uitslagen staat guus onder het pseudoniem Pierre van Leeuwen) In de businissrun is het team van Aegon als eerste geeindigd, dacht ik. Als er nog meer gelopen hebben, laat het weten.

Zaterdag 12 juni willen we proberen om met een aantal lopers naar Zevenhuizen te gaan om daar te lopen. 5-10-15 km zijn de afstanden, start is om 1400 uur. Denk er over na.

Lid worden

WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op drie niveau's, van beginners tot gevorderden. Wij trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond van 19:00 uur tot circa 20:30 uur.

Lid worden kan via Inschrijven >>