aoadvies  bella  kluswijs  langstraat33

oranjeloop-2010

We kennen Lisse en omgeving van het Z&Z circuit, maar er bleek nog een circuit te zijn in de Bollenstreek: het Oranjecircuit. Het circuit bestaat uit 6 lopen variërend van 6,5 tot 7,3 km. Dinsdag was een kleine groep van het Tri-team aanwezig bij de laatste loop van de serie.

Waarom nu op eens op een doordeweekse dag afgereisd naar Lisse zullen sommige van jullie denken. Trainen op dinsdagavond met de club is toch ook goed. Dit uitstapje was naast een leuke wedstrijd voor Björn, Robin, Maria, Anneke, Peter en Joop. Ook de manier om ervaring op te doen voor de looptrainer 2 cursus voor Els.

Zo gingen we van begin tot het eind georganiseerd en verzorgt naar de atletiekbaan van Lisse.

 

We arriveerde vroeg, het was nog rustig. Is dit een leuk kleine loop. Wel leuk, maar niet klein. Voor dat we het wisten kwam de halve regio naar Lisse toe. Jong en wat ouder, kinderen. Het was een gezellige drukte bij Ter Specke.

Nadat alle wedstrijdformaliteiten te hebben afgehandeld, hoort ook tot een van de vaardigheden, gingen we in rustig tempo inlopen op de baan.
Na de kinderen te hebben aangemoedigd bij de kinderloop, ging iedereen zich klaar maken voor de start.

De lichten op de baan gingen aan, een aparte sfeer. Het weer was heel goed, prima omstandigheden om te lopen.
Na een kleine uitleg over het parcours door de speaker gingen de groep voor de 6,5 km. van start. (volgens Maria 6,7 km!)
Eerst een ronde over de baan, daarna verdwenen de loper in het donker om een ronde te maken buiten de baan, langs het Keukenhofbos en de randweg van Lisse.

Als snel kwamen de eerste lopers terug voor een ronde over de baan om dan aan hun 2e ronde te beginnen. Joop kwam als eerste van onze groep voorbij, ging goed.
Even later gevolgd door Björn en 15 sec. later door Robin. Peter was haas voor Anneke en Maria de gezamenlijk opliepen. Tussentijden werden genoteerd en aanmoedigingen geroepen.

Inmiddels was de winnaar over de finish gekomen en verplaatsten de supporters zich naar de finish. Op de baan was iedereen goed te volgen. Kort naar elkaar kwamen de Tri-teamers over de streep. Heel tevreden geluiden, lekker gelopen. Robin probeerde op het eind nog tot vlakbij Björn te komen. Ze konden beide nog een flinke eindsprint inzetten.Anneke kon op het laatste stuk nog versnellen en kwam heel tevreden over de finish. Het was een prima loop en zeker de moeite waard om volgend jaar met het Tri-team weer van de partij te zijn.

Groeten van Els

Uitslagen:

Joop Born 34.57 Björn Donnars 36.00 Robin Schrama 36.08 Anneke van Kooten 38.42 Maria Verdult 39.08 Peter Verdult 39.08

Lid worden

WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op drie niveau's, van beginners tot gevorderden. Wij trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond van 19:00 uur tot circa 20:30 uur.

Lid worden kan via Inschrijven >>