aoadvies  bella  kluswijs  langstraat33

willem-2010

Beste lopers Tri-team, Vandaag de 10e van de 10e 2010, en er staat een loopje op het schema voor de marathon, we spreken af om 08.30 uur bij de kerk. Dit niet met het idee om er naar binnen te gaan, maar als centraal punt om te vertrekken. We zijn met 6 lopers, waaronder 1 vrouw [Diana]. En tot mijn verbazing, maar wel heel blij ermee is Albert er ook om ons met te fiets te vergezellen als mentale steun, km bijhouder, tijd waarnemer en voorraad beheer. Dus niet zomaar een taak, maar met veel verantwoording.

Deelnemers aan de training van 35 km zijn Peter, Guus, Diana, Toine, Pieter en mijzelf. Ik had de verantwoording over de route, dit was niet zo heel ingewikkeld, want elk jaar loop ik deze route als voorbereiding van een marathon, deze ooit uitgezet door Henny de K. De route loopt via Voorschoten, Stompwijk richting Zoetermeer dan Leidschendam weer via Voorschoten en weer naar Wassenaar. Een geweldige route door de natuur en prachtig weer dat dit tot een groot succes maakte, en met een goede 3 uur lopen en 35 km onder ons door te hebben laten gaan komen we weer thuis. Moe maar voldaan gaan we nu afbouwen tot de marathon van 31 oktober. Waar we met een flink aantal van het Tri-team aan de start zullen verschijnen. Op de verschillende afstanden. Dit belooft een gezellige dag te worden. Voor nu is het de laatste lange loop, en nu focussen op Ettenleur!

Groeten, Willem

Lid worden

WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op drie niveau's, van beginners tot gevorderden. Wij trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond van 19:00 uur tot circa 20:30 uur.

Lid worden kan via Inschrijven >>