aoadvies  bella  kluswijs  langstraat33

Afgelopen zaterdag 15 oktober heeft in Wassenaar onder zonnige maar ietwat frisse omstandigheden de manifestatie voor vrijwilligers plaatsgevonden. Ook het WZK Tri-Team had zich hiervoor opgegeven. We hadden een plaats aangewezen gekregen op een mooie strategische plek in de Langstraat. Om 9:00 uur in de ochtend werd met behulp van Maria, Anneke, Ton en Marianne van Veen (tafelkleedje, bedankt) een mooi kraam ingericht met paars/gele ballonen, flyers, broodjes, pennen, multimedia presentatie etc. Er was zelfs een echte hardloopband welke we dankzij Maurice, Willem van Vliet en Bert als blikvanger konden inzetten. Guus (de dag erna heeft hij de marathon van Amsterdam gelopen), Joep, Willem van Vliet (was jarig deze dag) en Siebe hebben hier hun uithoudingsvermogen kunnen etaleren aan het nieuwsgierige publiek.

vrijwilligersdag-022

In de loop van de dag kwamen ook Sandra Donnars, Lex, Lydia en Jeanette helpen met het distribueren van flyers en uitdragen van mooie (sterke) verhalen over onze club. Zelfs Joost vond nog een vrij momentje in z’n drukke agenda om de paarse brigade te versterken.

De publieke belangstelling was van zeer diverse pluimage met uiteenlopende reacties. Sommigen vinden hardlopen echt niks zodat je al gauw het gevoel had een Jehovagetuige op missie te zijn. Anderen daarentegen hadden nog nooit van ons gehoord en toonden direct een warme belangstelling. Af en toe moesten er ook een aantal woorden in het Engels of Spaans tot de voorbijgangers worden gericht, maar dat bleek geen obstakel voor onze welbespraakte “ronselaars”.

We hebben op uitstekende wijze de gelegenheid aangegrepen om nog maar eens duidelijk te benadrukken dat we inderdaad de enige echte hardloopvereniging in Wassenaar zijn met een lage toegangsdrempel. Kortom, met de gehele crew hebben we die dag een prima indruk achtergelaten. Ik wil dan ook iedereen bedankt die deze dag zo succesvol hebben laten verlopen. 

In het fotoalbum is een impressie van deze dag vastgelegd.

 

Peter Verdult

Lid worden

WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op drie niveau's, van beginners tot gevorderden. Wij trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond van 19:00 uur tot circa 20:30 uur.

Lid worden kan via Inschrijven >>