aoadvies  bella  kluswijs  langstraat33

't Is voor niks, zondag 27 November 2011 Geldrop. 

De naam zegt het al inschrijven en meelopen voor niks uiteraard staat er een pot voor een goed doel alwaar er geld in verdwijnt. 06.15 gaat het wekkertje toch nog een beetje uitslapen de rest in huize den Edel ligt nog op een oor want op twee oren liggen gaat een beetje lastig. Na Muesli twee zwarte koffie en het is tijd om in de auto te stappen om naar Geldrop af te reizen voor alweer de 11de 42+ afstand. Oeps tanken, wat is het dan stil op straat in Wassenaar ha ha. De Tom Tom zegt 1 uur 45 min dan moet het wel een mooie marathon zijn ook hoor, eenmaal in Geldrop ligt startnummer klaar ook kan je je in de sporthal omkleden douchen en is er een bewaakte garderobe en dat allemaal voor niks Hulde aan alle vrijwilligers die dit mogelijk maken daar kan menige loop waar een hoop geld voor betaald moet worden een voorbeeld aan nemen.

De start 10.00 naast de hal lekker achterin vooraf was het al de bedoeling om er een genietlooptraining (bestaat dit woord wel een leuke voor Scrabble) van te maken geen haast geen stress lekker lopen is het motto. Het parcours is na 2 km asfalt duidelijk bospaden zandpaden en op en neer leuke en niet leuke klimmetjes haha voor de lopers die wel eens in Meijendel lopen een beetje zoiets, al snel loop ik vrij in het midden lekker te kletsen met lopers met je WZK Tri-Team shirt val je op zo Wassenaar end weg. Ongemerkt zijn we al op 10 km ik geniet volop mooi hier zeg.

15 km (1.20) ik besluit om het groepje te laten voor wat het is en versnel een beetje ik richt me op lopers voor me en doe er m'n voordeel mee (allemaal geleerd van meneer Guus). 

20 km (1.46) loopt lekker bospaden heerlijk links rechts op neer goed uitkijken voor de stronken maar oh zo lekker lopen je wordt er enorm sterk van 25 km nu komen we in het gedeelte dat in 2010 door een brand is verwoest en zo gelaten is en er hangt een ijzingwekkende stilte. Ook staat hier de wind vol tegen en gaat het regenen, pfff hebben we alles dan gelijk in een keer. 

30 km (2.40) ik pik af en toe eens een loper op en groet vriendelijk.

35 km (3.10) nu kan je een beetje kijken wat de eindtijd gaat worden ik ga uit van 3.52 ongeveer maar ik heb geen last van stramme benen dus hobbel lekker door de laatste km's, gaat goed en ik kom over de streep in 3.51 nette tijd voor een zware marathon. Lekker naar binnen en een liter chocomel drinken heerlijk douchen en op huis aan.......en uiteraard een lekker biertje (kantelen).

 

Groet,

Pieter den Edel

Lid worden

WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op drie niveau's, van beginners tot gevorderden. Wij trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond van 19:00 uur tot circa 20:30 uur.

Lid worden kan via Inschrijven >>