aoadvies  bella  kluswijs  langstraat33

Wij, Tri-Teamers, zijn met onze fietsploeg, “Het Uitzendteam” gevraagd mee te doen met het TV West Sportspektakel. Een mooie promotie voor ons team, Tour for Live en Artsen Zonder Grenzen. In het bijgaande document staan de gegevens hierover. Jullie zijn welkom om het live mee te maken en ons team aan te moedigen. Kan je het niet live meemaken dan kan je het later in 4 delen op tv bekijken.

De zomercompetitie van TV West

Deze zomer zendt TV West voor de derde keer het Supersterren Sportspektakel uit. Onderlinge competitie tussen de teams staat centraal, maar het is vooral een vrolijke strijd (om een hele grote cup) met veel dynamiek, actie van sporters en teamcaptains die eens iets anders doen dan hun normale sport.

Hoofdscheidsrechter Jaap van der Kooy uit Leiden is tijdens Het Supersterren Sportspektakel de hoofdscheidsrechter. Van der Kooy is op zijn ralleymotor jaarlijks deelnemer van de bekende (en vooral beruchte) Dakar-rally.

Uitzenddagen

‘Het Supersterren Sportspektakel’ wordt uitgezonden op de zaterdagen op het uitzendtijdstip van TV West Sport op 9, 16, 23 en 30 juli 2011.

Opnamedag zaterdag 11 juni

De opnamedag is zaterdag 11 juni. Graag om 9.30 uur aanwezig zijn, dan kunnen we vlot met het programma van start gaan!

De locatie

De opnamen vinden plaats op recreatie-eiland Koudenhoorn in Warmond (gemeente Teylingen). Vlak bij dit eiland is een klein parkeerterrein (aan de gemeentehaven). Probeer te carpoolen, want er staan wellicht wat marktkramen waardoor het parkeerterrein snel vol is. Het adres is: Jan Steenlaan in Warmond. De postcode is misschien nog wel belangrijker, want ook elders in de gemeente is een Jan Steenlaan (handig ;-)). De juiste postcode is: 2361 CK! Vanaf het parkeerterrein ga je de over de houten brug naar het eiland. Sla na de brug linksaf en loop dan het grote grasveld op. Daar worden de meeste spelonderdelen opgenomen.

Lid worden

WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op drie niveau's, van beginners tot gevorderden. Wij trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond van 19:00 uur tot circa 20:30 uur.

Lid worden kan via Inschrijven >>