aoadvies  bella  kluswijs  langstraat33

14-Mei ingeschreven voor deze Ultraloop 50 km Texel zat er net op met een zeer goed gevoel dus in Assen zou het op 20 aug gaan gebeuren 50 km in rondjes van 5 km door bos en een klein stukje over de atletiekbaan.

De wekker gaat om 05:10 wel erg vroeg maar je doet het jezelf aan ff een paar boterhammen en twee bakken koffie en 06.00 staan Joop & Els op de stoep ik kan meerijden dat is gezellig en fijn zo kan je als je 50 km in de benen heb lekker achterin zitten en je gedachten laten gaan over de race en nabespreken.

08.30 komen we aan in Assen wat een end zeg tis bijna einde Nederland haha, deze kleine Ultralopen hebben zeer veel voordelen geen grote massa’s mensen niet dringen geen stress heerlijk.

Guus Diana en kids arriveren iets later, er loopt best wat paars rond ook doen we mee met een estafette team (joop els Arno Siebe en Diana).

Startnummer halen omkleden en naar de start 10.00 en we mogen weg eindelijk lekker lopen ik heb als uitgangspunt en een tijd tsja onder de 5 uur en ik ben dik en dik tevreden met een Ultra gebeuren er net iets andere dingen met je lichaam de man mee hamer etc.

Ik ben zonder klokje weg gegaan en de ronde tijden lagen tot de 40 km rond de 26/27 minuten en alles klopte de benen voelde prima de verzorging was top ook ben ik in de gelukkige positie dat mijn maag alles pikt bouillon cola sportdrank en water ook door elkaarJ.

De support van het estafette team was super Daan en Bente langs de kant cola aanreiken en toejuichen super.

En dan komt het 45 km en je weet dat je dik onder de 5 uur kan lopen een heerlijk gevoel zeg km 46 het gaat lekker 47 benen voelen goed 48 nog 2 km 49 nog een de laatste bocht de baan in zicht de tri teamers aan de kant gaan en 4.38 best aardig toch………

Guus is knap 52ste met 4.24 het estafette team zet een nette 4.36 op het bord het was een heerlijke dag erg gezellig.

En dan weer op naar Wassenaar waar vrouw en kids wachten op pappa die zijn best heeft gedaan…..

En last but not least dan is een koud biertje zooooo lekker……..

 

Op naar de Vlietloop 4-september we gaan voor een hoop paars…

 

Groet Pieter den Edel

 

 

Lid worden

WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op drie niveau's, van beginners tot gevorderden. Wij trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond van 19:00 uur tot circa 20:30 uur.

Lid worden kan via Inschrijven >>