aoadvies  bella  kluswijs  langstraat33

Zondag 22 april werd afgereisd naar Noordwijkerhout voor de 8e en laatste wedstrijd van het Z&Z circuit. Ook deze keer werd er weer op alle afstanden door onze lopers gestart. Het parcours gaat natuurlijk langs de bollenvelden die prachtig in bloei staan, maar daar heb je als lopers niet altijd oog voor als het een pittige loop is. Dat was het, de wind was de grote spelbreker. In de richting van het Oosterduinsemeer nog een stukje wind in de rug maar daarna was eerste schuin tegen en daarna langs de Leidse vaart vol voorop. Dan is het stuk langs de vaart toch erg lang.

 

De 21 km lopers gingen als eerste van start en voor onze club deed Diana mee. Het ging goed, een prima prestatie en een mooie training voor de marathon later in dit seizoen. 10 minuten later waren de 6 Tri-teamlopers voor de 5 km. aan de beurt. Daniel wist er een nog eindsprint uit te halen en liep weer een hele mooie tijd. Ook Jolanda kon op de laatste kilometer nog lopers in halen. Zowel de lopers van de 5 km als die van de 10 km. liepen 400  m meer, niet ver als je het wandelt,  maar bij een versnelling op het laatste stuk een heel eind.

Als laatste gingen de 10 km. lopers van start. Er werden dit keer geen PR’s gelopen maar gezien de harde wind niet gek, toch prima tijden en aan de finish ook tevreden geluiden. Als traditie in Noordwijkerhout een mooie plant als beloning voor de prestatie en een eindcadeau voor het meedoen aan het gehele circuit.

Het einde van het circuit betekent niet het einde van het wedstrijdseizoen. Er staan nog een aantal mooie wedstrijden op het programma waaronder de 21 km van Leiden. We trainen dus gewoon verder.

 

Uitslagen Noordwijkerhout:

5 km: Arie Snijder: 23.51 Daniel van Ginkel: 25.58 Bert van Ginkel: 26.04 Angela van Veen: 26.44 Bert van den Berg: 33.43 Jolanda van den Berg: 36.16

 

10 km: Oscar Veenhuis: 51.03 Aad Noordover: 51.51 Arno Eijgenraam 52.14 Caroline van Weerlee: 54.28 Gerard Hof: 55.42  Huug van Veen: 56.49 Jan Simonis: 1.00.22

 

21 km: Diana Ruygrok 1.55.21

Lid worden

WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op drie niveau's, van beginners tot gevorderden. Wij trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond van 19:00 uur tot circa 20:30 uur.

Lid worden kan via Inschrijven >>