aoadvies  bella  kluswijs  langstraat33

RONDJE NEDERLAND: 1.200 KM – 1 TEAM – DAG EN NACHT – NON-STOP
Op 30 augustus 2012 stappen wij (Pieter Vlasveld en Willem Hasekamp) in Zuid Limburg op de fiets voor de langste non-stop wielertocht van Nederland.  Een avontuurlijke tocht langs de landsgrenzen van Nederland. Deze uitdaging gaan we samen met de overige leden van TEAM Lansigt & Co aan. We fietsen voor Cycle for Hope als team in estafette langs de grenzen en hotspots van Nederland; 1.200 km in 48 uur. Inspanning, sportiviteit en de goede doelen staan centraal.


Op zaterdag 19 mei jl. hebben we de eerste gezamenlijke trainingsrit rond de Veluwezoom (bekend van het Tri-Team Trainingsweekend) gereden. Tijdens deze rit hebben de teamleden elkaar beter leren kennen en is er geoefend met verschillende GPS systemen. We hebben ervaren dat het rijden van een route aan de hand van een GPS nog veel oefening vergt. Om goed voorbereid aan de start te staan moeten we de komende maanden veel fietskilometers maken en zullen we ook in de nachtelijke uren op de fiets springen om te wennen aan het rijden en navigeren in het donker.

Dit alles doen we met veel plezier omdat we weten dat we de inspanning plegen voor de ondersteuning van onderstaande drie projecten:
•    Stichting De Ommekeer, hier worden verslaafden opgevangen om te werken aan een leven zonder drugs, alcohol of gokken. Met de juiste begeleiding overwinnen ze hun verslaving en keren terug in de maatschappij.
•    Vrouwenopvang Ruchama, een plek waar kwetsbare vrouwen samen met hun kinderen terecht kunnen.
•    René Kids Centre in Namibië, hier ontvangen 1.000 kinderen dagopvang, voedsel en onderwijs.

Je kunt ons natuurlijk steunen door ons een hart onder de riem te steken, een keer met ons mee te trainen, ons van advies te voorzien, ons te helpen aan benodigde materialen, tijdens de tocht ons aan moedigen of te doneren via de teampagina van TEAM Lansigt & Co. We zullen jullie op de hoogte houden van onze voorbereidingen en natuurlijk de tocht zelf.

(Ingezonden door Willem Hasekamp)

 

Lid worden

WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op drie niveau's, van beginners tot gevorderden. Wij trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond van 19:00 uur tot circa 20:30 uur.

Lid worden kan via Inschrijven >>