aoadvies  bella  kluswijs  langstraat33

Afgelopen zondag 2 december is de 25ste Ter Speckeloop gehouden. Deze hardloopwedstrijd maakt onderdeel uit van het Zorg en Zekerheid Circuit. Het onderstaande verslag is van Els' hand.

Hoort de wind waait door de bomen…..dat was zeker van toepassing afgelopen zondagmorgen bij de 2e wedstrijd van het Z&Z circuit waar een  17- tal lopers van onze club meededen. De temperatuur viel tegen zeker in combinatie met de wind, iedereen was dan ook aan het inlopen om warm te worden en te blijven. Tussendoor nog even een foto maken en dan weer verder. Net voor de start de jacks uit en handschoenen aan. Eerst gingen Maria, Anneke, Daniël, Peter en Ton van start voor een ronde van 5 km. 10 minuten later was het de beurt aan de rest van de groep.

triteamlisse


Het eerste stuk de wind schuin achter, prima om te beginnen en warm te lopen, daarna flink tegen tussen de nu kale bollenvelden, veel lopers liepen in groepjes om zo wat uit de wind te kunnen lopen.  De 2e ronde voor de 10 kilometerlopers bracht nog een kleine bui, gelukkig merk je daar niet veel van als je goed bent warm gelopen. Joop merkte na een ronde dat het niet zo soepel liep en was zo verstandig het bij 5 km. te laten. Aad stond geblesseerd langs de kant, maar was een goede supporter, bedankt.  Kleine onderlinge wedstrijdjes werden “uitgevochten” met een sportieve intentie. In de luwte van het Keukenhofbos verder naar de atletiekbaan voor de laatste 300 meter. Onder aanmoediging van al gefinishte medelopers werd de eindstreep bereikt. Daar kreeg iedereen een bollenpakket, hoe kan dat ook anders in Lisse!

Tevreden berichten over de tijden, alle wat gereserveerde geluiden van voor de start bleken toch omgezet in prima resultaten er werd zelfs een Pr gelopen door Angela met uitstekend haaswerk van Bert.

Dames 5K

Anneke van Kooten30:00

Maria Verdult 30:01

Dames 10K

Angela van Veen 50:03

Caroline van Weerlee 52:40

Diana van Veen 52:26

Els van Deursen 56:54

Heren 5K

Daniël van Ginkel 24:46

Ton van Veen 28:36

Peter Verdult 30:01

Heren 10K

Jeffrey Veenhuis 43:46

Oscar Veenhuis 44:44

Rob van Veen 45:53

Arie Snijder 47:22

Arno Eijgenraam 48:11

Bert van Ginkel 50:02

Jan Simonis 53:12

Huug van Veen 56:27

Joop Born DNF

 

 

Lid worden

WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op drie niveau's, van beginners tot gevorderden. Wij trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond van 19:00 uur tot circa 20:30 uur.

Lid worden kan via Inschrijven >>