aoadvies  bella  kluswijs  langstraat33

De Bosloop in Leiden. Ja, de start en de finish is bij het bos de Leidse Hout en je loopt er een klein stukkie door maar verder weinig hollen door het bos wat toch zo lekker is. Maar met een goed gevoel op de fiets naar Leiden alwaar er veel tri teamers waren altijd mooi al dat paars goed voor de uitstraling van de club.

Op diverse afstanden gaan we van start op de 5/10 en 15 kilometer. 

Na de nodige inloopoefeningen en toiletbezoeken staan we in het vak, ik (Pieter) sta achter Arie, Oscar en Jeffrey die lopen de 10.  Ik doe er 5 bij en dan ben ik klaar. Het eerste deel lopen we een beetje samen Jeffrey komt naast me lopen en ik voel me top en er lopen wat lopers een goed tempo ik haak aan en zie wel waar we uitkomen vast en zeker bij de finish want overal staan verkeersregelaars.

5 km 21.20 gaat goed nu de 10 km 43.16 weer een pr haha zou het er dan weer in zitten een PR die stond op 1.11. We hollen door en pik nog een loper op ook kom je in de staart van de 10 km terecht.14 km alle tri team finishers roepen van alles en nog wat dat is mooi voor nog een versnelling en ik kom binnen in een tijd van 1:06:19. Wederom zeer tevreden ook de tijden van de rest is top we hebben met zn allen het TRI-TEAM weer goed op de kaart gezet in Leiden. Klasse mannen en dames…

Tot dinsdag.

Pieter den Edel

 

(voor de uitslagen zie het artikel "WZK Tri-Team begint 2013 sportief")

Lid worden

WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op drie niveau's, van beginners tot gevorderden. Wij trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond van 19:00 uur tot circa 20:30 uur.

Lid worden kan via Inschrijven >>