aoadvies  bella  kluswijs  langstraat33

In Stein loopt het best fijn, he dat rijmt en het is nog lang geen 5 december hahaha.

Op 1 april staat de 60 van Texel op de planning en dan is het wel handig als je een paar weken ervoor een lange duurloop doet. Laat mijn oog nou net gevallen zijn op de 6-uursloop in Stein je loopt 6 uur lang rondjes van 3.3 km door het Steinerbos is dat leuk ja eigenlijk wel je haalt je motivatie uit de medelopers en de omgeving die is best aardig in het zuiden.

06.00: de wekker het lijkt steeds vroeger te worden maar ja je hebt nog net je paspoort niet nodig vandaag,mn vader rijdt heen en terug ook wel handig. Om 07.15 op weg naar Gouda pap halen en op naar Limburg waar we 10.00 aankomen startnummer halen in een zwembad lekker warm heeeerlijk. Warmlopen is niet nodig ik ga rustig van start want het is in principe een lange training voor Texel, kom redelijk wat bekenden tegen uit de Ultrawereld, best gezellig en er is zoals altijd een hele relaxte sfeer.

11:00: we mogen ronde een en iedereen loopt op een kluitje dat is de tweede en de volgende rondes geheel over,ik heb als doel lekker vlak lopen en dat gaat goed steeds rondes van 17 min en 30 seconden soms iets sneller. Parcours is vals plat omhoog en omlaag en dat ga ik na 4 uur voelen in de hamstrings ja wat doe je dan vlak lopen lukte of je trekt door met kans op kramp en met het oog op de CPC niet slim en Texel ook niet uitstappen is nog niet nodig, dan maar het tempo iets omlaag en ja ik kan het controleren na een uur is het zelfs weg en kan het laatste uur nog lekker doorlopen.

4 uur 39 min: ik ga mijn laatste ronde in en heb er geloof ik 17 op zitten, ik zet in op nog een ronde ik hoor de speaker nog 1 min. Ik loop 100 meter voor de streep hopla 18 rondes gelopen ik en 96 restmeters ik denk zelf 60 kilometer. Op dit moment is de officiële uitslag nog niet bekend die komt in de loop van de week maar 60 km lopen in 6 uurs op een val plat parcours is best aardig geloof ik…. Nu lekker bijkomen en zondag knallen in het Haagse de City Pier Cityloop. Biertje was zalig…..

Groet

Pieter.

Lid worden

WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op drie niveau's, van beginners tot gevorderden. Wij trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond van 19:00 uur tot circa 20:30 uur.

Lid worden kan via Inschrijven >>