aoadvies  bella  kluswijs  langstraat33

Op de club zijn er niet veel die wisten dat ik ging hobbelen in Rotjeknor want ja 13 dagen na de 60 van Texel is het ook eigenlijk gekkenwerk om 42 kilometer te gaan rennen herstel en afbouwen komen met elkaar in de knoop maar die heb ik er vandaag gelukkig wel uitgekregen... Dinsdag op de club ging het nog wat moeizaam maar donderdag met Henny in de bossen had ik het weer het lekkere gevoel sowieso zijn de bossen duinen en stand mijn terrein en als je dan lekker kan hollen en een beetje in de buurt van Willem van Vliet kan blijven (die een puike prestatie geleverd heeft tijdens de Amstel gold race) op Amstel kom ik nog terug....

Maar daar gaan we weer maar Rotterdam heeft een speciaal plekje in mijn hart het was in 2010 mijn eerste daar ik ook Ultrapietje geboren je eerste marathon vergeet je nooit meer en de Coolsingel is zo ie zo voor een Feyenoorder apart omdat die al jaren leeg blijft helaas... Ik kon meelopen als estafetteloper via een maatje van me zijn werk de eerste 10 die vraag kwam in september en ja wat dan ik zeg ja en schrijf me ook solo in voor de hele want als ik me goed voel loop ik lekker door want de sfeer is TOP.
Al met al wel weer wat luxe omkleden en eten en drinken na afloop in het Manhattan hotel maar wel om 07.33 de trein vanaf Voorschoten, Zaterdag startnummer halen ff kijken op de Coolsingel nu al kippenvel
05.30 de wekker eten etc. wakker worden op de fiets naar het station 08.15 bij het Hotel ik kom aanlopen een zegt er hee daar is die weer onze Ironman hahaha lekker naar binnen want het is fris kop koffie omkleden en naar de start vak D ik stel me voor aan mijn vakgenoten maar het zijn er zo veel☺. Wat gaan we doen geen idee gewoon lopen, en dan komt die Lee Towers You'll never walk alone weer kippenvel daarom is Rotterdam zoo BOEM hollen benen voelen goed onder stampende muziek gaan we op weg naar de Kuip waar je de stem hoort van de ware kampioen☺.

Ik kijk nogmaals naar m' n benen en die stemmen in met lekker soepel lopen zonder stress tijden en verwachtingen 5 km 26.34 lekker zeg lopen op de Chi manier. Ik wordt aangesproken door een loper die vraagt of ik echt op 1 april 60 km gelopen heb op Texel(loop in mn mooie Texel shirt) en dan nu nog zo kan lopen uuh ja en, ik zie in de verte een Texel shirt loop erheen en gelijk hebben we een band mooi die Ultralopers, gestoord dat we nu hier weer lopen ja en niemand in je omgeving snapt het. 10 km 52.05 zelfs een versnelling kolere ruik ik nu de streep al ondertussen komt de zon door en het wordt ineens gewoon heet wat een verschil met donderdag zeg graadje of 18 denk 15 km 1.18 lekker zeg weer een Texellaar loopt naast me en nog een samen praten we over hoe zwaar het was op het mooie eiland met die koude wind 35 km lang terwijl het nu zomer is,20 km 1.44 de halve gaat in 1.50.27 ff rekenen gelijk. We komen terug de stad in 25 km 2.11 en nog steeds voel ik me goed Chi running soepel lopen maar ja 30/35 dan begint de marathon al zie ik nu dat veel lopers wandelen en last hebben van de warmte tis ook ineens heel heet als je al die weken in 0/5 graden gelopen hebt. De spons heerlijk i.p.v. de muts op het hoofd wat een verschil zeg zo lopen we door de Boezemstraat lekker al die muziek van Jan Smit tot weet ik weet nu komt het de plas rond Kralingen mooi stuk 30 km 2.38 voor mij mij haal de een na de ander in veel liggen en kunnen niet meer we zijn inmiddels op 35 in 3.05 en nu begint de marathon hier heb je voor getraind nu is het afzien pijnlijden en doorgaan achter me hoor ik een loper tegen de ander zeggen kijk dat is een Ultra voor hun begint het nu pas.

Ik ben nog steeds niet met een eindtijd bezig ik geniet volop help lopers die helemaal stuk zitten en zeg doorbijten de pijn is over 10 min weer weg dan loop je weer soepel, inmiddels bij de 40 3.32 nog twee en een beetje versnellen om een PR te halen maf maar ik loop nu zo lekker zonder enige last en wil de laatste 500 meter op de Coolsingel genieten en zo gaat het ook naar rechts nu is de FINALE grote grijns Pap en broer hangen over de hekken te brullen 3.43.37 netto een minuut boven mn PR hahaha. Zeer lekker gelopen nu lekker een koud biertje heb een top gevoel. Op naar Leiden 26 Mei met na de finish jaja Amstel bier.
Tot donderdag Pieter.......

Lid worden

WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op drie niveau's, van beginners tot gevorderden. Wij trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond van 19:00 uur tot circa 20:30 uur.

Lid worden kan via Inschrijven >>