aoadvies  bella  kluswijs  langstraat33

22 juni het is volgens de kalender zomer al trekken de weergoden in Nederland zich daar weinig van aan. Plan was lopen in Nootdorp een halve marathon, ja het staat er goed een halve en geen hele maar had mezelf beloofd lekker te gaan lopen geen druk of nou een ietsepietsie beetje dan als de tussentijden op de 5 en de 10 dat toelieten en de benen goed voelde. Zaterdag vond nog een klein feestje immers wilde ik lekker lopen geen doelen dus een iets lossere voorbereiding ook omdat we na al die Ultra's en marathons de trainingsarbeid en intensiteit een beetje op een lager pitje gezet hebben een soort zomerrust zeg maar.

Zondag 08.45 Tineke de privéchauffeur zou eigenlijk ook gaan lopen maar besloot op het laatste moment niet te starten, maar wel rijden super hoor en wat en luxe naar de wedstrijd gereden worden en weer terug ook.

Met de auto tot bij de start en finish ja bij zulke loopjes kan dat ook een mooi klein houten clubgebouw van de IJsvereniging was wel mn schaatsen vergeten☺.
Nummer halen warmlopen op de skeelerbaan hier kan je lekker rondjes lopen ook leuk voor een marathon al met al waaide het fors ach, je moet het ermee doen, inmiddels zag ik een paars jasje Henny die woont er vlak achter kwam supporten top.

10.00 startvak in beetje vooraan ff voorstellen aan mn medelopers waren er best veel ben na 10 man maar gestopt weinig loopsters trouwens. Boem, we gaan ik zet gelijk lekker in ga met een groepje mee waarin later bleek de 2e bij de dames liep km 1-4:23 de hemelwater douche gaat open heerlijk zeg zomer wind schuin tegen 5 km 22:10 wat gaan we doen vandaag ik kijk op de 10 wel loopt lekker mooie omgeving hoor lopen achter de IKEA door de Delftse hout alles is mooi groen ja gek he met dit weer☺. 10 km 44:30 en dat baggerpaadjes op de Nike free voelde net als schaatsen oh vandaar die ijsclub zie je snap ik het weer, bij de waterposten pak ik steeds een bekertje en drink een beetje de rest mik ik over mn hoofd onder het mom we zijn toch al nat. 13 km is een mooi punt yep 58.30 door zegt alles in het lichaam er zitten ook soms venijnige bruggetjes in de route en dan komen we bij km 18 en een heel lang pad en de wind vol op kop op een of andere manier komt het beste dan in me los loop in op de groep voor me ik kan goed versnellen korte passen en soepel lopen ik wil nu een PR lopen 20 km 1.30.40.

Nog een keer zetten we aan op een lekker modderpad ik waan me in een cross heerlijk passeer de streep in 1:35:26 olé olé we zijn dik tevree.
Gelijk denk ik wat zou het anders zijn als het nu 25 graden was en volop zon en je onder het genot van een paar koude pinten kan bijkomen en genieten van het leven, ach ik neem er thuis wel een paar☺.

Saluti.

Pieter

Lid worden

WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op drie niveau's, van beginners tot gevorderden. Wij trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond van 19:00 uur tot circa 20:30 uur.

Lid worden kan via Inschrijven >>