aoadvies  bella  kluswijs  langstraat33

Bijgeloof of niet vrijdag de 13e van september gaat de boeken in als een mooie dag, hoezo vragen jullie je af.

Daar komt die weer, weer een marathon nee deze keer niet nu een 10 km en dit stukje gaat ook korter worden haha. Na al die lange duurlopen marathons ultra's etc. weer eens een 10 en na in de boeken gedoken te zijn bleek dat precies 2 jaar geleden en ook was dat toen de Singelloop in Gouda. Gouda is de stad waar mijn roots liggen, stad van kaas stroopwafels, en kaarsen en ik dan hahaha.

Donderdag was ik Henny, ik mocht de groep meenemen voor een training door de duinen, zelfs oefeningen gedaan, ik las trouwens in de plaatselijke krantjes dat er nu weer 4 groepen bij het TRI TEAM zijn Bert, Els, Henny en Pieter....zal ik dan toch maar☺. Na de training lekker naar huis de volgende dag met de auto naar mijn werk onderhand net zo zeldzaam als dat ik een 10 km loop, om 17.00 in Gouda ff een beetje pasta en omkleden bij pap.

18.30 richting de start lekker warmlopen vast oefening hier en daar ff versnellen lekker een half uurtje spieren warm maken want ik had vandaag tegen mezelf gezegd het MOT.
Wat een pr dat stond op 44.09 dat moest uit de boeken en nu is de Singelloop een bochtige en drukke loop je loopt drie rondes, dus alles behalve een makkelijke opgave maar het MOT. 19:15 goed vooraan in het startvak BOEM we mogen en lastig tempo vinden druk veel lopers die beter iets meer na achter hadden kunnen gaan staan zo de eerste bocht nu versnellen en bocht 2 en gelijk 3 door een park weer links rechts ff omhoog nu de singel op een een bocht van 180 graden daarna rechtdoor bocht rechts links klinker stoepje op af links steeg scherp links brug omhoog rechts links en ronde 1 in 14:37 nu hetzelfde recept ik bespaar jullie de route haha ronde 2 loop lekkerder 14.41 en dan de laatste nu ga je al lopers op een ronde zetten die gaat in met een top gevoel in 14.32 de laatste de snelste klok af op 43.50 een PR op de 10......

Missie geslaagd op een absoluut niet snel parcours een PR lopen biedt mogenlijkheden, nu hopen dat deze snelheidsprikkel zicht uitbetaalt tijdens de Den haag marathon volgende week zondag 22 september.... www.denhaagmarathon.nl. Ik loop de 68, en mijn broertje en Diana van Guus lopen de marathon. Tot dinsdag...
Nu een slaapmutsje.... Groet Pieter.

Lid worden

WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op drie niveau's, van beginners tot gevorderden. Wij trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond van 19:00 uur tot circa 20:30 uur.

Lid worden kan via Inschrijven >>