aoadvies  bella  kluswijs  langstraat33

Vandaag is er weer een evenement in Wassenaar een feit en wel met een goede doel. Vandaag de 6e van oktober is de eerste 15 km van Wassenaar. Met een flink aantal Tri team leden aan de start. Waar ik voor mijn gevoel niet aan mocht ontbreken. Met een gezonde dosis spanning en speculaties over mijn prestatie moest ik mij start nummer eer aandoen, ik had inderdaad nummer 3 als startnummer. Er word toch over gesproken. Streelt wel je ego, maar schept wel verwachtingen.

Maar voor eigen publiek doe je wel erg je best. Een prachtige route door je eigen gemeente en een route die je zelf goed kent, tevens deels ATB route is het alleen maar genieten. Na een hele tijd 4e te hebben gelopen, tot 10 km werd ik plots ingehaald door een voor mij onbekende, en met mijn voorgangers in het vizier werd het tijd om te schakelen. Het klinkt arrogant, maar op de lange afstand heb ik toch iets meer over. De 2 die ik voor me had hadden niet meer, en ik nog wel! Bij 11 km was het er op of er onder, 2 man gelapt en ik was in ene 3e nu nog stand houden, af en toe over de schouders kijkend kon het niet meer fout gaan. Maar toch op de laatste 100 m nog even laten zien "voor eigen publiek". Dat er nog iets over was. En met 1.01.01 uur op de klok kwam ik helemaal trots over de finish.

Gr. Willem van Vliet.

Voor de foto's (Carolien en Raldy bedankt) moet je hier en hier klikken. Uitslagen van alle Tri-Teamleden in chronologische volgorde:

01:01:01 Willem van Vliet (3de plaats!)

01:03:48 Pieter den Edel

01:14:22 Bert van Ginkel

01:14:37 Dennis van Veen (sponsor WZK Tri-Team)

01:15:32 Toby Corel

01:18:48 Ruud van Stiphout

01:18:49 Fleur Sytsema

01:21:04 Huug van Veen

01:24:44 Lissette Lubbe

01:26:58 Els van Deursen

Dit is een mooie vertegenwoording van onze club. De volgende editie gaan we als de Wassenaarse loopvereniging WZK Tri-Team met nog meer leden deelnemen. Dan nemen we flyers mee of ander promotiemateriaal en zetten we ons nog meer op de kaart. Misschien is dan een wervingstand of iets dergelijks een goed idee. Een unieke kans binnen je eigen gemeente. Een geweldig evenement en met genoeg deelnemers en publiek. Laten we daar volgende keer gezamenlijk nog meer mee doen om ons te promoten.

Lid worden

WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op drie niveau's, van beginners tot gevorderden. Wij trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond van 19:00 uur tot circa 20:30 uur.

Lid worden kan via Inschrijven >>