aoadvies  bella  kluswijs  langstraat33

Te titel bar en boos slaat op het wat regenachtige weer van 13 oktober 2013☺.

Deze loop is bij mij drie jaar geleden begonnen als een soort geintje de van origine estafetteloop (je weet wel ieder loopt een deel hahaha). Ik Tom Puts een mail gestuurd zo mag ik hem nu wel noemen of ik deze loop solo zou kunnen lopen met een fietser als begeleider dat was geen probleem, zo was het ook dat dit een pap zoon loop was geworden mn vader deed twee edities mee als navigator en dat ging best goed.

Laat het nu zo zijn dat die net een nieuwe knie heeft gekregen en niet mee kan fietsen ik eerst nog zeggen joh watje lekker mee haha, wat ga ik doen solo andere fietser stress broer had een ander loopje Son had taart voor de verjaardag van de meiden. Dan maar solo Tom was bereid flesjes drinken neer te zetten bij de wisselposten SUPER allemaal, werpt mijn schoonvader zich ineens op als begeleider geweldig weersvoorspelling was redelijk 07.00 weg was ook geen probleem nou TOP. Zaterdag veranderd de weersverwachting het gaat regen en veel ook nou we gaan toch zien het allemaal wel 05.30 de wekker ff eten koffie toilet en 07.00 naar Overeen ligt tegen Bloemendaal.
07.50 stap de auto uit en gelijk Heee Pieter je bent vandaag de enige sololoper nou dan ben ik zo ie zo bij een finish eerste hahaha hesjes om omkleden fiets inladen druk zeg en ik moet ook nog lopen 52 km ze hadden de route iets aangepast. Mooi kan ik zo ie zo een PR lopen vorig jaar was het 50 toen liep ik er 4:37 over ook met regen, de laatste drie edities hebben ze regen zou het komen omdat ik mee doe he he hou wel een beetje van de elementen.

08.30 Tom met een megafoon wil Pieter den Edel zich naar de start begeven ik mag een half uurtje eerder beginnen om zo niet heel laat na de laatste estafette te eindigen, daar sta je dan in je eentje achter me niemand naast me niet geen duwen trekken heerlijk lopen in zn puurste vorm (Ultralopen is geen sport maar een manier van reizen) mooie woorden van de legendarische Jan Knippenberg. En zo ga ik ook van start een mooie reis om Haarlem, na mijn 1:03:48 vorige week in Wassenaar en de Den haag Ultra besloot ik soepel van start te gaan op ik schat 11.8 km/u liep heerlijk er staan geen bordjes dus tussentijden heb je niet. Overeen Aerdenhout de km tikken weg loop heerlijk te genieten en dan gaat de douche open na anderhalf uur en die ging ook niet meer dicht in de polders kwam ook meneer wind erbij wat alles compleet maakte voor weer een echte Ultra voel me helemaal in mn element knokken soepel lopen Chi running je hebt het er maar druk mee. Ook was het wachten wanneer de eerste estafetteloper me in zou halen nou dat duurde en duurde wel tot de 5e etappe en het zijn er 7 schoonpaps zei ook je loopt geweldig heel constant nou is dat wel een beetje mijn ding.

Ik weet ongeveer het marathon punt keek toen ook pas voor het eerst op mijn klok en schrok me drie slagen in de rondte 3:35 wahahahaha dat meen je niet dus nu nog een kleine 10 km en ik loop mijn 50 km aan flarden maar ik maak me geen illusies je hebt het kopje van Bloemendaal nog dat is een klim naar 45 meter hoogte en daarna beetje op en neer naar Overeen weer. Rennen en langs de hockey van Bloemendaal en daar het kopje op korte pasjes ik heb gewoon nog over en ga versnellen zo haal ik een estafetteloper in die alleen de laatste etappe loopt hij zegt waar is je stokje, ik zeg ik loop de hele route solo toen werd het stil en dat bleef het. 4.10 nog een paar straten en we zijn er helemaal doorweekt soppen in de schoenen maar ik voel me euforisch kan nog makkelijk meer versnellen en zo loop ik de laatste 10 km in 49 minuten klok af op 4:24 een heeel dik PR ben in vorm of heet het bloedvorm mentaal een vette opsteker voor de 100 van Winschoten volgend jaar september☺.

Bij binnenkomst krijgen we 7 muntjes voor drinken en er staat een giga schaal broodjes en dat allemaal voor slechts 10 euro zo kan het ook. Thuis lekker in een warm bad en een warme bak chocomel mmmmmmmmm heerlijk. Ben super trots op mijn schoonvader heeft TOP meegefietst en is ook goed voor de centrifuge. Deze gaat in een lijstje ben hier zeer fier op (toch de kroon)....
Tot donderdag
Ciao Ultrapietje..........

Lid worden

WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op drie niveau's, van beginners tot gevorderden. Wij trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond van 19:00 uur tot circa 20:30 uur.

Lid worden kan via Inschrijven >>