aoadvies  bella  kluswijs  langstraat33

Nee, geen dubbele marathon maar wel twee wedstrijden binnen 24 uur. In de ultra wereld zeggen ze dan een dubbeldekker, als je bv een lange training niet in een keer kan doen plan je hem in twee delen binnen de 24 uur. Dan heb je een beetje hetzelfde effect en je prikkelt je herstelsysteem in je lichaam. Maar nu zaterdag 30-11 om 06.15 gaat de wekker, het regent brrr, ja ik mag eruit om naar Meijendel te gaan voor de 5e Meijendelloop. De start is 08.00 lekker vroeg zo heb je nog wat aan de rest van je dag.

Meijendel is een soort kadootje wat wij hier hebben. Als je daar kan hardlopen voel je je een bevoorrecht mens oh wat is het daar mooi zeg.
George Hagenbeek en Diana deden ook mee, nog twee Tri-teamers dus 8 uur gaan we. Doel was rustig lopen omdat er morgen een Z&Z loop staat in Lisse, ik loop lekker door de Ganzenhoek dan terug naar Waalsdorp en nog veel meer moois. Ik ken al die namen niet, wel weet ik constant waar we zijn en geniet, zo is lopen bedoeld zelfs als er een miezerregen bui op het bolleke valt. Lopen is geen sport maar een manier van reizen..(knip). Met de speaker en de finish in zicht kom ik in 2:09 over de streep, netjes. FF een shirt halen en koffie en appelgebak goed voor het herstel en dan op de fiets naar huis, chocomel en kijken hoe de benen morgen voelen. Ta da... zondag 1 december 08.15 uitslapen en geen centje last van de benen. Mooi, op naar Lisse en ohh wat is het weer paars echt mooi zeg. Guus staat er ook en de Richard die in Mijdrecht de sterren van de hemel liep. 11.10 weg, gaan met die banaan. Ik loop lekker en dan komen we bij een keerpunt midden op de weg zoiets waar je geheel de vaart eruit bent haha. Ik kijk verder niet op mijn klok alleen bij het opdraaien van de atletiekbaan en zie dat er een PR in zit, ff gas nog en 42.13 had ik om heel eerlijk te zijn niet verwacht, een mooie dus...Wat me opvalt nu met de Z&Z is dat er door iedereen ongelofelijk hard gelopen wordt zou het komen door de competitie of de kwaliteit van de trainingen.....

Welterusten
Pieter..

Lid worden

WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op drie niveau's, van beginners tot gevorderden. Wij trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond van 19:00 uur tot circa 20:30 uur.

Lid worden kan via Inschrijven >>