aoadvies  bella  kluswijs  langstraat33

Beste sporters,

Het is al weer een week geleden, en ben nu even in de gelegenheid om mijn verslag te doen van de 40e CPC van Den Haag.
Het weer is voor de tijd van het jaar buitengewoon goed, de temperatuur is zo'n 18 graden en dat is even wennen. We hebben dan nog wel geen winter gehad. Maar dit is wel erg warm voor begin maart.

cpc2014

Ik ben op tijd naar het Malieveld gegaan, mede om collega's te zien finishen op de 10 km. Ook kom ik Robert en Dennis tegen. Peter en Maria en Els [vaste supporter] is ook weer van de partij, maar zij is er vanuit school oogpunt. Later spot ik ook Watze en Richard. Ik start in vak B dit is redelijk vooraan, en kan ook redelijk snel wegkomen, na 1 km kom ik naast Peter van Iperen te lopen. Hem verlies ik ook niet meer uit het oog, met een lichte tegenwind maar een stalende zon lopen we de eerste 10 km. Daarna gaan we richting Scheveningen, windje mee, en nog steeds de zon, het word nu wel erg warm. Maar niet klagen, doorlopen. Er zijn veel mensen op de been, en dat zorgt voor een gezellige drukte langs de route. Vanaf het Kuhrhaus gaan we weer richting de stad en dan de koningskade weer op waar Richard me de laatste 3 km vergezeld met de fiets en dan naar links bij het Malieveld. Ik klok op 1.37.09 uur af. Mag niet klagen, maar kan altijd beter, dus volgende keer weer nieuwe kansen. Dank voor jullie support.

Gr. Willem van Vliet

 

Lid worden

WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op drie niveau's, van beginners tot gevorderden. Wij trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond van 19:00 uur tot circa 20:30 uur.

Lid worden kan via Inschrijven >>