aoadvies  bella  kluswijs  langstraat33

De marathon van Leiden is er ook een waar veel tri teamers aan mee doen, en deze keer was het niet anders, en deze keer 3 op de 42.2. Tineke & Tineke en Ultrapietje. Op de 2 km starten en dat vind ik zo mooi mijn beide dochters hebben afgelopen weken beetje gelopen fietsen en skeeleren zouden ze ultragenen hebben haha kreeg er zelf weinig van mee omdat ik al om 10.30 weg mocht.

Plan vandaag was weg op 4.45 min/km om zo een PR te lopen dat ik wat zou verliezen had ik van te voren ingecalculeerd pff lastig woord geen idee of het goed is maar ja. Weer was goed ik ben wel van het iets warmere weer dus we gingen, al snel liep ik voor de grote groep van 3.30. Willem van vliet stoof voorbij Watze liep ff een stuk mee ik voelde me goed wel had ik door dat het warm was maar zoals altijd maak ik die mijn vriend net als de sponzen lekker over het hoofd leegknijpen heerlijk. 15 km 1.13 alles volgens plan 21 km 1.43 hier had ik sneller willen zijn en toen kwam de zeer uitgedunde groep van 3.30 voorbij had al door dat veel lopers het zwaar hadden ook mijn benen voelden niet 100% voor een versnelling toch mee met de 3.30 groep de een na de ander moest lossen en bij 25 km ik ook. Daar besloten om hem gecontroleerd uit te lopen in dienst van Winschoten drinken eten tempo tussen de 5.00 en 5.15 liep lekker met nog steeds de 3.30 groep in zicht en bij de 35 km daar stond die Guus alsof die weet dat je hem op dat moment nodig hebt hij is best lief.

Je merkt de ervaring en het was fijn lopers oppikken de een na de ander stopt ik niet ga door nu doet het toch al zeer, heb het tijdens de JKM niet zo zwaar gehad als hier en dit zijn er maar 42.
De laatste 2 km mocht ik alleen uitlopen doe ik hem toch wel 3.38 zit ik in de uitslagen te kijken 101 van de 600 finishers. Met mijn meiden op de foto zit hier een tevreden mens te genieten van een heerlijk koud pilsje..... Zo zie je, je krijgt niet alles wat je wilt soms zeggen de benen vandaag ff niet en dat hoor je te accepteren en er positieve energie uit te halen. Ben ook super trots op de rest wat een mooie prestaties zijn er neergezet zeg in deze best pittige omstandigheden

Lid worden

WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op drie niveau's, van beginners tot gevorderden. Wij trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond van 19:00 uur tot circa 20:30 uur.

Lid worden kan via Inschrijven >>