aoadvies  bella  kluswijs  langstraat33

Na de traditionele 4-5 mei training rond de Waaldorpervlakte en een loopje rond de Japanse tuin in Clingendael was het tijd voor iets heel nieuws: Jeanette en Lydia organiseerden een verjaardagstraining voor onze trainer Bert Donnars. Speciaal voor zijn 32e (!) verjaardag.

We begonnen de gezamelijke warming up richting Burchtplein waar we de uitleg kregen. Er werden 2 groepen gevormd en de fotospeurtocht werd uitgereikt. De ene groep links- en de andere groep rechtsom door het dorp. Via de Lange Kerkdam en Zijlaan naar het Politiebureau. Richting Heemstraweg naar de Donker Curtiusstraat. Onderweg speurend naar de fotomomenten en de bijbehorende vragen beantwoorden. Dat leverde nogal wat discussies op. Maar als je alle mogelijke antwoorden maar opschrijft, komt het altijd goed. En je leert nog wat over je eigen dorp! In het Oostdorp kwamen we uit op het Schulpplein met zijn ingemetselde gevelsteen. Daartegenover het mooie chocolade winkeltje van Coby Gras: Delicious. Weer een antwoord op een vraag goed! En, een voordeel voor de langzamere groep, Coby kwam net aanrijden en trakteerde ons op een heerlijke bonbon. Dat kunnen wij best hebben, lopen we er gewoon weer vanaf. Op de Berkhei komen de eersten van de "snelle" groep ons tegemoet. Gezamenlijk hebben we de tocht volbracht. Door de Langstraat op naar het Molenplein. Met een rustig uitlopen naar onze clubruimte bij het Sterrenbad waar we nog gezellig hebben nagepraat met een drankje en hapje. Bedankt Lydia en Jeanette. Misschien een begin van een nieuwe traditie?

 

Lid worden

WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op drie niveau's, van beginners tot gevorderden. Wij trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond van 19:00 uur tot circa 20:30 uur.

Lid worden kan via Inschrijven >>