aoadvies  bella  kluswijs  langstraat33

Na de Westland marathon ff drie weken rustig aan gedaan en dan gaat het toch weer kriebelen, donderdag op de club BBQ zei Willem heb je wat op de planning? Uhh niet echt iets qua wedstrijd wel een training in wedstrijdverband. Ben me een beetje aan het voorbereiden op Winschoten en dan train ik in periodes drie weken volume omhoog de 4e week een relatieve rustweek en laat nou net de 6 uur van Haarlemmermeer mooi in de piekweek passen.

6 uur lang rondjes lopen van 2227.03 meter. Drinken mee om te testen heb sportdrank met natrium en magnesium, geen idee of het gewerkt heeft heb alles door elkaar gedronken. Zaterdag 08.30 uur naar Vijfhuizen naar het voormalig terrein van de Floriade nu is daar de Haarlemmermeer Expo daar kan je heerlijk rondjes hollen. Om 10.00 uur staan er in een hal, wat was dat warm, een hoop autisten klaar. Lekker rennen 6 uur lang knal we gaan ik ga lopen op 10.5 km/u kan harder maar dat is niet de bedoeling, wil dit vasthouden en zo op 60+ uitkomen. Hal uit rechts iets naar beneden ik denk oeps waar je naar beneden gaat moet je ook omhoog en ja hoor grindpad en omhoog ook een venijnig bruggetje die lijkt steeds steiler te worden haha.

Tis warm in de zon 23 graden windje koelt maar als die in de rug staat weer niet. En dan steeds de hal door een soort broeikas maar daar staat een bak water heb er een keer lekker mijn hoofd in gedompeld en bij bovenkomst vraag ik of mijn haar nog goed zit. Marathon gaat in 4.05 uur, loopt soepel af en toe een dipje maar als je doorloopt en niet zeurt kom je er weer bovenop. 50 km in 5.05 uur, lekker autisme onderweg denk je aan 13 september Winschoten en als ik daar uitgerust aan de start sta gaat het een hele mooie dag worden. Met nog 14 min ga ik de laatste ronde in die wil ik helemaal kom over de streep in 5.59 uur. Nog ff het gas erop en 60.321 meter yess hij zit in de pocket en lekker gelopen, op wat dipjes na lekker gelopen geen pijntjes en dat na een zware trainingsweek toch 126.50 kilometer op de teller nu ik onder de douche vandaan kom weet ik dat ik mentaal weer een stukje sterker ben voor de 100 en vat ik een lekker koud pilsje...

Groetjes van Ultrapietje, tevens assistent looptrainer hahahahaha.

 

Lid worden

WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op drie niveau's, van beginners tot gevorderden. Wij trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond van 19:00 uur tot circa 20:30 uur.

Lid worden kan via Inschrijven >>