aoadvies  bella  kluswijs  langstraat33

Vorig jaar was een heel bijzonder jaar voor Tri-team wat betreft deelname aan de RUN, wij hadden namelijk 2 deelnemers op de 100 km, Pieter den Edel en Jacob van der Meulen, en een 10 x 10 Estafette team met maar liefst 8 Tri-teamers. Ook verdedigde Diana Ruygrok de Wassenaarse eer op de 50 km. Er werd gekampeerd en overnacht in chalets (van vrijdagavond t/m zondagochtend) op camping de Wedderbergen. Het was een ontzettend leuk en succesvol weekend wat zeker voor herhaling vatbaar is. Dit jaar is een hele bijzondere editie: De RUN wordt namelijk voor de 40ste keer georganiseerd en er vinden behalve de Nederlandse kampioenschappen, ook de Europese en Wereldkampioenschappen 50 en 100 km solo plaats, wat inhoudt dat er ontzettend veel nationaliteiten aanwezig zijn. Pieter den Edel gaat ook deze keer van start op de 100 km en er is een Estafette team ingeschreven.

Op dit moment staan op de lijst:

Ruud van Stiphout
Wil Grim
Caroline van Weerlee
Els van Deursen
Tineke Haitsma

Wij kunnen dus nog enkele lopers gebruiken!
Je loopt 1 x 10 maar evt. (bij minder dan 10 deelnemers) 2 x 10 km.

De kosten zijn 125 euro voor de teaminschrijving, dit bedrag wordt met het aantal deelnemers gedeeld. Verder zijn er kosten voor het kamperen of huur accomodatie. In overleg met elkaar wordt afgesproken wat er gezamenlijk wordt gedaan qua eten. Benzinekosten worden verrekend tussen chauffeurs en meerijders.

Meer informatie? Of meteen aanmelden? Dan moet je bij Tineke Haitsma zijn (graag een berichtje op 06-24676397).

 

triteam ultraloop

Het Tri-team estafetteteam van 2014

Lid worden

WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op drie niveau's, van beginners tot gevorderden. Wij trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond van 19:00 uur tot circa 20:30 uur.

Lid worden kan via Inschrijven >>