aoadvies  bella  kluswijs  langstraat33

(door Ultrapietje)

Het is weer de tijd van de Top 2000 op het werk altijd een sport om te kijken wie de meeste titels en zangers wist, bij Vedior had ik een echte concurrent maar elders won ik steevast ben een echt muziekmens…John Denver, een van mijn favorieten, helaas werd zijn nummer echt werkelijkheid na een vlucht niet meer terugkeren zonde van zo’n mooie artiest.
Acda en de munnik ook mooi vooral Herman. Lopen tot de zon komt ja hoe kan het ook anders lopen, lopen en dan hard (ultralopen) dat ben IK dat maakt me tot wie ik ben. De kans die ik kreeg bij mijn club het WZK Tri-Team om trainer te worden heb ik met beide handen aangegrepen, het is mooi om voor een groep te staan mensen te begeleiden te trainen, maar vooral te leren genieten van het hardlopen want dat is het belangrijkste….


Als ultraloper ben je een gevalletje apart, qua wedstrijden en eigenlijk alles mensen staan je raar aan te kijken als je een 10 km zwaar vind ja duhh dat is 10 zone 3 afstand is geen probleem maar wel het tempo dat MOET hard. Zit alweer 5 alinea’s af te wijken van de “kern” ben vandaag 4 keer langsgereden te weten Doel en Borsele 2 kerncentrales een in België en een in Nederland….pfff worden jullie al moe? I went to Terneuzen voor marathons als duurloop op een tempo voor nog een kunstje later deze maand!! En dan is het klaar voor de winterslaap….
Daphne komt om 07:30 binnen uit de nachtdienst en ik ga eruit bakkie en Brinta tas staat al gereed, ren nog een keer naar de wc dan kom ik bij het scheurijzer en krabben heb ik die erbij gekregen bij de koop en tadaa …2 uur rijden heb koffie en broodjes bij me ondertussen hoor ik Calypso van Denver te mooi echt enjoy life…ik kom aan en zie gelijk waarom ik hier loop een caravan met de tijdwaarneming een klok geen massa aan mensen en een rondje van de zaak om het clubgebouw…i love it….

11:15 loop het gebouw binnen om mijn nummer te halen hoor ik he tri team jij bent toch die en die ja ja je loopt toch ook daar en daar bla bla.
Er is echt overal herkenning vandaag steady duurloop op 5:45 het zijn 8 rondes van 5.3 km met elke ronde een brullende speaker die je omroept pff en daarna je eigen drinken….
11:58 vak in eerst 1 minuut stilte vanwege een sterfgeval. Denk aan veel.12 uur los op de Hoka’s na 3 rondes en 15.9 heb ik de bevestiging van dat ik geen Hoka loper ben mooi maar we zijn nog 26.5km verbonden aan elkaar dus we moeten het met elkaar doen…De eerste 21.1 gaan in 1:58 ondertussen zing ik The show must go on van Queen… ‘ en de show gaat door,ik zie lopers afsnijden en brul hee dat is niet eerlijk laat gaan maar doe er wel wat mee…Met 3 uur en 28 minuten ga ik de laatste in, ik bedank op elk punt de verkeersregelaars en de vrijwilligers die staan de hele dag er voor jou…3:59 met een eindsprint is die binnen en oh wat makkelijk…ik kleed me om en ga naar Wassenaar waar ik 15 jaar geleden ben komen wonen en waar ik mijn hart heb aan verpand.Je blijft altijd een stroopwafel een Gouwenaar elke keer als ik erlangs rij, My Hometown.

Bruce Springsteen..need i to say more i don’t think so……..Stap in mijn 19 jaar oude karretje app mijn meiden en daarna Daffie…en went home not on a jet plane……Rust…ben inmiddels bij Bruce Springsteen van de top 2000 Thunder road een van de nummers die ik met mams mee zong op vrijdag als die ouwe aan het blaastakken was…..xxxx

See you soon
Pieter den Edel alias slak ultapietje….

Lid worden

WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op drie niveau's, van beginners tot gevorderden. Wij trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond van 19:00 uur tot circa 20:30 uur.

Lid worden kan via Inschrijven >>