aoadvies  bella  kluswijs  langstraat33

Ze zeggen drie keer is scheepsrecht! En als ik dan google op scheepsrecht dan zou het zo zijn dat de eerste 2 keer mislukken, nou niet met Salland meneer Google, oké vorig jaar was met 5 uur en 35 minuten een beetje niet ultrapietje…. Het gaat een beetje vaste prik worden als training voor Texel en zo ook weer dit jaar editie 1 liep ik alleen in het paars nu heb ik vele Tri teamers zo gek gekregen voor de trail yeahh follow Forrest hahaha. Zelf ben ik looptrainer 3 opgeleid tot 42.195 wat je verder doet zoek je maar uit haha, dus ook mijn eigen schema in elkaar geflanst met een mooie opbouw richting Texel.

thumbnail IMG 20170311 WA0000 resized

Ik zal je de ingewikkelde termen besparen maar het komt neer op hollen meer hollen nog meer en dan een weekje iets minder gheghe…Dit was mijn piekweek na al 6 trainingen en ja woensdag een hele rustdag was het Salland time…Uitslapen tot half zeven, dan de routine, 07.40 in de auto en Miep zegt 2 uur en 10 minuten pfff wat een end…maar ben weer met mezelf op stap vermaak me goed met Pietje hoor…hij is best leuk eigenlijk……Ik praat wat met been links en dan rechts of ze er zin in hebben! En klaar voor zijn? het eerste wel, tweede niet.

Arrivé in Nijverdal nummer halen die krijg ik van Anke en Chris, omkleden veel bekenden Harm met zijn vriendin, ultraloper Richard die ook lekker gaat trainen…ik sta onder de trap en ineens voel ik een aai over mijn bolleke hee Bertus, de organisator van deze trial en ultraloper een mooi mens…

11:00 mogen we op reis, het is 10:50 en sta lekker met het bolleke in de zon te genieten, oh yeahhh we gaan…Parcours is bekend veel klimmetjes en stronken en alles onverhard een echte trail, ik loop lekker en na 21 km haal ik Merit en Angelique in die doen de reis van 25 km toppers…25 km 2 uur 32 netjes! Nu deel 2 die is mooier, na een vervelend stuk mountainbike parcours alles schuin en heul veul bochten volgt het deel ja de mega uitzichten over de heuvelrug…. Omhoog korte pasjes, hielaanslag, knie inzet, en dan het afdalen hel yeah rossen naar beneden vallend lopen hoge knie inzet en hard landen op de midden voet.Ik haal de een na de ander in die te snel gestart is en praat her en der met lopers over plannen doelen en hoe mooi het hier is… Daar is Kim Nederlands kampioen, we gaan de laatste 5 km in ros nog wat door de bossen voel me sterk, denk aan Texel daar gaan we knallen………

Met 50.6 kilometer in 5 uur 2 kom ik binnen, daar is die Bertus dankjewel voor weer een super mooie reis, en bedank ook alle vrijwilligers en de SUPER verzorgings posten wat een eten zeg heerlijk lopen op appel kruimel vlaai….Na afloop met de voorzitter weer terug naar Wassenaar, het was gezellig en er is geen 10 seconden een stilte geweest geloof ik, we zouden zo een reis naar Italië vol kunnen praten.
Morgen uitlopen in Veurschoten…..(Diana).

Ciao Ultrapietje.

Lid worden

WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op drie niveau's, van beginners tot gevorderden. Wij trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond van 19:00 uur tot circa 20:30 uur.

Lid worden kan via Inschrijven >>